2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 109 پست
عریرم ازادی زیااااد و گشتن با رفقا. در هفته دوبار چ خبره!  باهاش صحبت کن و بگو بین کار فوتبال ...

بعد از ظهر زنگ زد گفت شام نذار. بعدشم گل خرید اومد خونه   دیگه نتونستم خودمو کنترل کنم. هی ام چسبید بهم ناز و نوازش گفت بریم بیرون شام یا بگیرم؟ و اینا خلاصه شام گرفتیم خونه فیلم دیدیم خوردیم. هر چیم عصبانی ام کرده بودم گفتم گفت حق داری و .. دیگه چه کاری از دستم برمیومد!   دلم نمیاد بگم فوتبال نرو آخه هیچ تفریحی نداره واقعاً. من که هر کار دوست دارم میکنم چیزی بهم نمیگه هیچوقت. الانم شنبه میرم شهرستان پیش مامانم. دوشنبه برمیگردم   

آینده حتما" زیباست.🥰
بعدم مدت طولانی حال روحی خوبی ندا‌شتی دیگه ب چشم نمیاد. شما هم برو باشگاه رژیم بگیر.  وقتی دار ...

خیلی سعی کردم امروز محل ندم نشد که نشد. سفارشامو که میدم ماست بخر نون بخر تخمه بخر     همیشه میپرسه چیزی میخوای قبل اینکه بیاد. الان خیلی بهترم از دیشب   آره درست میگی بیشتر حواسمو میدم به خودم. حالا که کمتر هست باید واسه خودم بیشتر وقت بذارم. 

آینده حتما" زیباست.🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد از ظهر زنگ زد گفت شام نذار. بعدشم گل خرید اومد خونه   دیگه نتونستم خودمو کنترل کنم. هی ام ...

چه مهربون😍😁

ببین برای گذشته ای ک جلوی چشمته حتما برو دکتر اعصاب و روان دارو بده خوب میشی. من خیلی خوبم عالی شده زندگیم به هیچ چیز استرسزایی فکر نمیکنم دیگه از وقتی دارو میخورم

برای بارداری بد نیست؟    

اتفاقا این افکار بیشتر مانع بارداریه. 

من رفتم دکتر گفت اول روحتو درمان کن بعد پای یه بچه رو به این دنیا باز کن. باید یاد بگیری افکارتو کنترل کنی اگر نه نی نی هم باهات تو غمش شریک میشه. به نظرم حتما پیگیر باش همین حرص خوردن چندباره موضوعات چندسال پیش یا چندوقت پیش رو باروری وپریود تاثیر داره

اتفاقا این افکار بیشتر مانع بارداریه.  من رفتم دکتر گفت اول روحتو درمان کن بعد پای یه بچه رو ب ...

آره قبول دارم من پریودام خیلی منظمه سر ساعت!   ولی اون ماه که تولدم بود اون اتفاقا افتاد و یادآوریا دوباره، 5 روز افتاد عقب. دوباره از ماه بعدش درست شد. اعصاب و روان برم؟

آینده حتما" زیباست.🥰
آره قبول دارم من پریودام خیلی منظمه سر ساعت!   ولی اون ماه که تولدم بود اون اتفاقا افتاد و یا ...

اره. بگو میخوام برای نی نی اقدام کنم اما تو گذشته اتفاقاتی افتاده نمی تونم فراموش کنم و... یا هرجوری ک خودت صلاح میدونی 

اره. بگو میخوام برای نی نی اقدام کنم اما تو گذشته اتفاقاتی افتاده نمی تونم فراموش کنم و... یا هرجوری ...

مرسی عزیزم. آره کاش میشد فراموشی بگیرم کلآً اون اتفاقا رو یادم نیاد.   

آینده حتما" زیباست.🥰
منم جواب ندادم. هنوز چشمام قرمزه دیشب انقدر گریه کردم. بعدش زنگ زد 11 برگه ی دفاع ارشدشو میخواست که ...

لغت نامه دهخدا رو نوشتم کدخدا   آبروم رفت.     

آینده حتما" زیباست.🥰
بخوام مرور کنم که الان یه روانیه به تمام معنا بودم. ولی گذشت هرگز نمیکنم. من پدرمو 11 سالم بوده از د ...

گلم مادرشوهرت بینارروانی بوده خودت گفتی تیمارستان بستری بوده

رفتاراش دست خودش نبوده 

ادمای اینجوری دست خودشون نیس

الان که حالش خوبه خواسته باهات خوب شد

گذشت کن وببخشش

بخاطر خدا 

وخوشبحالت شوهری داری دوستت داره

ما اینم نداریم. دلم خونه 

خدایا شکرت

گلم مادرشوهرت بینارروانی بوده خودت گفتی تیمارستان بستری بوده رفتاراش دست خودش نبوده  ادمای ای ...

باورت میشه هر وقت بخواد خوبه هر وقت بخواد دیوونه میشه؟ مثلاً قامیلایی دارن که کلی هم رفت و آمد دارن یا همینطور دوستای خودش که تا حالا این حالتاشو ندیدن.
نه بابا هنوزم داره حرصمو درمیاره. اونروز نشسته جای معذرت خواهی میگه ( مادربزرگ همسرم آلزایمر شدید گرفته بالای 90 سالشه) شروع کرده به مامان و بابای من فحش دادن ( هر دوشون فوت کردن سالهاست ) بابا هم هی بهش میگفت نگووو گناه داره فلان. منم گفتم اشکال نداره فک میکنم دوباره تازه عروسم   باورت میشه؟ توجیه میکنه دری وری گفتن به خونواده ی منو. جای اینکه یه کلمه بگه اشتباه کردم. دلجویی کنه که خیلیم بیشتر به دل آدم میشینه.   
درست میگی. ولی اگه شوهرم دوستم نداشت و منم دوسش نداشتم، من ماه دوم عروسی جدا شده بودم. مامانم هم خیلی اصرار داشت جدا شم. با اینکه متنفره از طلاق و دختر طلاق گرفته نداریم تو فامیل. خیلی زجرم دادن. به خدا میسپرمشون. با اون موقع ها کاری ندارم ولی الان دیگه نمیشه بذارم ادامه بدن به کاراشون. دوری میکنم.

آینده حتما" زیباست.🥰
باورت میشه هر وقت بخواد خوبه هر وقت بخواد دیوونه میشه؟ مثلاً قامیلایی دارن که کلی هم رفت و آمد دارن ...

روانیه خب 

دست خودش نیس توببخش

ادمای اینجوری زرنگن ولی دست خودشون نیس

خوشبحالت که فقط شوهر خوبی داری ما هیچی نداریم

خدایا شکرت

روانیه خب  دست خودش نیس توببخش ادمای اینجوری زرنگن ولی دست خودشون نیس خوشبحالت که فقط شوهر خ ...

آره دیگه. منم با همین خودمو آروم میکنم. میگم روانیه   

مرسی عزیزم. آره واقعاً خوبه. خدا خیرش بده. ایشاله خدا آدمای خیلی بهتر از شوهر من تو زندگیت سر راهت بذاره.     
عزیزم چرا؟ دوست داری درد و دل کن باهام. خوشحال میشم.

آینده حتما" زیباست.🥰