2777
2789
عنوان

هومیوپاتی

| مشاهده متن کامل بحث + 162848 بازدید | 264 پست
من هم خداروشکرررر راضی بودم از این طب ،اسم دکترم هم اقای دکتر مهرداد اخوان هست مطبشونم تهران هست غیر ...

سلام عزیزم خوبی راستش من الان دوسال ام اس دارم خسته شدم بس آمپول زدم تو شهر ما دکتر هومیوپات نیس میشه شماره دکترت رو بدی تلفنی ازش مشاوره بگیرم یه دنیااااا ممنونم شاید منم راحت شدم از این دردا

تهرانم دکتر سید علی تهرانی البته کرج هستش 026۳4418933 از منشی آدرس بگیرید 

هرروز هستش؟من زنگ میزنم جواب نمیدن

خواهش میکنم برای سلامتی پدرومادرمصلوات بفرستید ❤هروقت فرستادید بگید منم برای شما بفرستم🥰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزپ من پرس و جو کردم دکتر تهرانی هر روز شنبه تا چهارشنبه ساعت ۴.۳۰ تا ۶ عصر مطبِ

نیاز به وقت گرفتن هم نیست ... فکر کنم این ساعتم زنگ بزنید جواب بدن 

چون خودمم دیگه تبریز نیستم میخوام برم پیش دکتر تهرانی 

راه در جهان یکی است و آن راستی است ✔

عزیزم . من شنبه رفتم مطب دکتر تهرانی .. سه شنبه زنگ زدم گفت شنبه بیا .. وقتی نیست .. منشی دکتر ۴/۳۰ میاد ... میتونم بگم با اینکه چند روزه دارم داروهاش و میخورم خیلی عالیه ... یه خانمی اونجا بود با شوهرش میگفتن ۲۰ سال پیش سرطان گرفتم دکترا جوابم کردن گفتن ۶ ماه بیشتر زنده نمیمونی .. میخندید میگفت ۲۰ سالِ گذشته .. کلا سرطان از بین رفت .. شوهرش میگفت دکتر تهرانی ابن سینای زمونه اس

عزیزم . من شنبه رفتم مطب دکتر تهرانی .. سه شنبه زنگ زدم گفت شنبه بیا .. وقتی نیست .. منشی دکتر ۴/۳۰ ...

مرسی که جوابم رو دادی اره یه جلسه رفتم پیشش خیلی عالی بود الان داروهام تموم شده بخاطر طرح ترددی که گذاشتن نمیتونم برم دکتر چون ما تهران هستیم موقع برگشت ۲ساعت تو راه بودیم سری قبل که رفتم.

خواهش میکنم برای سلامتی پدرومادرمصلوات بفرستید ❤هروقت فرستادید بگید منم برای شما بفرستم🥰
مرسی که جوابم رو دادی اره یه جلسه رفتم پیشش خیلی عالی بود الان داروهام تموم شده بخاطر طرح ترددی که گ ...

خواهش میکنم . عه کاش وقفه نندازی خب ساعت ۴ تا ۴/۱۵ اونجا باشید که اولین نفر برید داخل .. من خودمم تهرانم اینکارو کردم تا هفت هم خونه بودم 

خواهش میکنم . عه کاش وقفه نندازی خب ساعت ۴ تا ۴/۱۵ اونجا باشید که اولین نفر برید داخل .. من خودمم ته ...

برگشت ترافیک وحشتناکه

خواهش میکنم . عه کاش وقفه نندازی خب ساعت ۴ تا ۴/۱۵ اونجا باشید که اولین نفر برید داخل .. من خودمم ته ...

عزیزم مرسی اطلاعاتتون روگذاشتید من یائسگی زودرس دارم موردی مشابه من رو دیدیدکه درمان شده باشه

منم حدودا ۵ماه از هومیوپاتی استفاده کردم.برای افسردگی و یبوست من خوب بود و همچنین سردرد میگرنی.الان چون باردارم دیگه مراجعه نکردم بهشون که باز قصد دارم برای یبوست و سردرد برم پیشش

چقدر خنده به سیمای شما می آید  
من نسبت به تجربه خودم و اطرافيانم ميگم ١٠٠ درصد چرته و نظرم و دادم و كسي نميتونه نسبت به اين علم الك ...

ازنظرمنم چرته یک ساله داریم داروشو به دخترم میدیم...انگارنه انگارفقط انگاریکسال پولومونو دور ریختیموامید الکی داشتیم.نمیبخشمشون