2821
2789
عنوان

هومیوپاتی

| مشاهده متن کامل بحث + 166776 بازدید | 268 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چندجارفتم کلی هزینه کردم ولی بی فایده بود الان یکسال ونیمه دیگه دکترنرفتم تا اینکه چندروزه درمورد هو ...

مادرم زود یائسه شد طب سنتی رفت یک مدت بهتر شد نمیدونم چی خورد

دکتر فاطمی مهر 

سلام

خوبین شما

ببخشید من برای بیماریه روماتیسم رفتم پیش فاطمی مهر

الان دو ماهه حدودا دارو مصرف میکنم

ولی نکته عجیب اینجا بود که اکثر دکترای هومیوپات سوالاشون بیشتر رفتاری و حالتای روحی روانیه ولی دکتر فاطمی اصلا همچین سوالی نپرسید

شما میدونیئ چرا

الهی خدا انقدر بهمون شعور بده تا قبل از ،از دست دادن یا مریض شدن عزیزانمون قدرشونو بدونیم تا لااقل احساس شرمندگی پیششون نکنیم  
سلام خوبین شما ببخشید من برای بیماریه روماتیسم رفتم پیش فاطمی مهر الان دو ماهه حدودا دارو مصرف می ...

اون دکترا دکتر شیمیایی بودن ؟ 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

[QUOTE=171356701]اون دکترا دکتر شیمیایی بودن ؟ [/QUOTEدکتر شیمیاییم رفتم ولی ۲ ماهه پیش فاطمی میرم

الهی خدا انقدر بهمون شعور بده تا قبل از ،از دست دادن یا مریض شدن عزیزانمون قدرشونو بدونیم تا لااقل احساس شرمندگی پیششون نکنیم  
[QUOTE=171356701]اون دکترا دکتر شیمیایی بودن ؟ [/QUOTEدکتر شیمیاییم رفتم ولی ۲ ماهه پیش فاطمی م ...

بهش ایمان داشته باش وصبور باش خوب میشی

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

[QUOTE=171420509]بهش ایمان داشته باش وصبور باش خوب میشی[/QUOTE

شما کسی رو میشناسی ام اس یا روماتیسمش با هومیوپاتی خوب شده باشه/؟

شما چجوری با فاطمی مهر اشنا شدی

[QUOTE=171420509]بهش ایمان داشته باش وصبور باش خوب میشی[/QUOTE شما کسی رو میشناسی ام اس یا روماتیسم ...

من اتفاقی رفته بودم تو گروهشون وبا بی اعتمادی کامل چون چاره ای نداشتم دارو گرفتم که خدا رو شکر خوب بوده . خودم تو گروه دیدم یه آقایی خیلی تشکر میکرد که ام اسش خوب شده بود .کلا داروهاش ضد التهابه وخیلی خوبه

من اتفاقی رفته بودم تو گروهشون وبا بی اعتمادی کامل چون چاره ای نداشتم دارو گرفتم که خدا رو شکر خوب ب ...

ممنونم بابت دلگرمیت

سلام به همه دوستان ❤ منم بیماریم که سالها درگیرش بودم با هومئوپاتی درمان شد. البته پزشک مربوطه خان ...

سلام علیکم شما درگیر چه بیماری ای بودین میشه بگید شاید خدا خواست امیدی تو دلم بوجود اومد و درمان بیماری خودایمنی هم باشه