2821
2789
عنوان

هومیوپاتی

| مشاهده متن کامل بحث + 166776 بازدید | 268 پست
بله شاید ۵ _ ۶ ماه طول بکشه ولی نتیجه میگیرید 

ابجی میشه بجای من برید دارو بگیرید 😞😞😞 میشه با شما تماس بگیرم هرزمان رفتید برام دارو بگیرید و ارسال کنید تا اخر عمر دعاتون میکنم خیرببینید این ایدی تلگرام منه @mahsan_sadat بهم تونستید پیام بدین خیرببینید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ابجی میشه بجای من برید دارو بگیرید 😞😞😞 میشه با شما تماس بگیرم هرزمان رفتید برام دارو بگیرید و ارس ...

عزیزم حتما حتما خودتون باید برید پیش دکتر ویزیت بشید 

سوالات مخصوص ازتون میپرسه حدود ۳۰ تا سوال میپرسه که باید خودتون جواب بدید 

من حتی میخواستم برای پسرم دارو بگیرم قبول نکرد گفت باید خودش و بیارید

راه در جهان یکی است و آن راستی است ✔
عزیزم حتما حتما خودتون باید برید پیش دکتر ویزیت بشید  سوالات مخصوص ازتون میپرسه حدود ۳۰ تا سوا ...

سلام علیکم ابجی شما چجوری متوجه شدین که رماتیسم دارید شایدم اصلا نداشتید که تونستید با این طب خوب شید شاید چیز دیگه ای بوده دردتون مطمئنید همین بود 

سلام علیکم ابجی شما چجوری متوجه شدین که رماتیسم دارید شایدم اصلا نداشتید که تونستید با این طب خوب شی ...

خود دکتر همیوپات تشخیص داد . سی تی اسکن رفتم 

فقط هم من نبودم یه خانمی تو مطب بود رماتیسم شدید داشت که حتی نمیتونست به آب دست بزنه 

در حال درمان بود میگفت ۷۰ درصد خوب شدم 

من اتفاقی رفته بودم تو گروهشون وبا بی اعتمادی کامل چون چاره ای نداشتم دارو گرفتم که خدا رو شکر خوب ب ...

گروه تلگرام دارن؟لطف میکنید لینکش رواینجابزارید؟

یااسم گروهشون روبگیدتاسرچ کنیم

عکس پروفایلشون چیه اگه سرچ  کردیم بدونیم همونه

بهترین دکترتوی تهران کیه؟ این دکتری که تهران میریدبه خوبی دکترتهرانی هست؟

عزیزم اشتباهی نوشتم تهران میرم منظورم همین بود که پیش دکتر تهرانی میرم 

خیلی راضی ام 

بهترین دکترتوی تهران کیه؟ این دکتری که تهران میریدبه خوبی دکترتهرانی هست؟

البته تو تهران دکتر مهرداد اخوان و تعریفش و شنیدم تو سهرودی مطبشِ

گروه تلگرام دارن؟لطف میکنید لینکش رواینجابزارید؟ یااسم گروهشون روبگیدتاسرچ کنیم عکس پروفایلشون چیه ...

عزیزم آخر امضام یه تایپیک دارم صفحه اول نوشتم شماره تلفن ولینک گروه رو .نتونستی پیدا کنی باز بهم بگو.بهبودیافتگان هومیوپاتی اسمشه

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
لطف میکنی واسم بفرستی نمیدونم چطور پیداش کنم

به این شماره زنگ بزن خانم همتی مشاور پزشک هر سوالی داری راهنمایی میکنه .

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم