2821
2789
عنوان

هومیوپاتی

| مشاهده متن کامل بحث + 166776 بازدید | 268 پست
لطفا اسم دکتر رو بگید که ما حداقل اشتباه نریم پیشش برای درمان 

من ۱۱ماه از کلینیک مجازی سینا طب.دارو گرفتم...پذیرش حضوری هم دارن.دکترشونم الان یادم نیس اسمش اما خیلی معروفه....سمنان هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من ۱۱ماه از کلینیک مجازی سینا طب.دارو گرفتم...پذیرش حضوری هم دارن.دکترشونم الان یادم نیس اسمش اما خی ...

تشکر که جواب دادید این باعث میشه که ما به اشتباه به این کلینکخای بی وجدان مراجعه نکنیم 

ببخشید هزینه ویزیتشون چقدره ؟

من چند ماه ویزیت نشدم تبریز .. ولی ویزیتشون حدود ۴۰ تومن بود داروهاشونم بستگی به بیماریتون داره هر ماه حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ تومن میشه

کرج میرم پیش دکتر تهرانی 

ویزیت دکتر تهرانی ۵۰ تومنه داروهاشونم برای من ۲۰۰ تومن شد البته برای دوماه دارو دادند هر دوماه ویزیت میشیم 

راه در جهان یکی است و آن راستی است ✔
عزیزم . من شنبه رفتم مطب دکتر تهرانی .. سه شنبه زنگ زدم گفت شنبه بیا .. وقتی نیست .. منشی دکتر ۴/۳۰ ...

سلام علیکم ابجی توی نت خوندم به هیچ وجه روی سرطان و بیماری قلبی جواب نمیده شما چجوری میگید جواب داده روی سرطانشون

سلام علیکم ابجی توی نت خوندم به هیچ وجه روی سرطان و بیماری قلبی جواب نمیده شما چجوری میگید جواب داده ...

باور کنید من خودمم اصلا فکرش و نمیکردم رو سرطان جواب بده 

ولی خودم این آقا و خانم و دیدم که اومده بودن پیش دکتر و گفتن که خانم سرطان داشته ... البته قبلا شنیده بودم همین دکتر تهرانی با دکتر ناصری یه بیمار سرطانی که تومور مغزی داشته درمان کردند ولی خیلی باور نکردم 

ولی تو مطبشون خودم دیدم و برام تعریف کردن و به دکتر میگفتن ابن سینا

باور کنید من خودمم اصلا فکرش و نمیکردم رو سرطان جواب بده  ولی خودم این آقا و خانم و دیدم که او ...

ابجی جون هرکی دوستدارین قسم که واقعا روماتیسم شما با این طب خوب شده اگر قسمتون دادم ناراحت نشید بهم حق بدین باور نکنم اما جون عزیزتون واقعا امکان داره درمان شه 

باور کنید من خودمم اصلا فکرش و نمیکردم رو سرطان جواب بده  ولی خودم این آقا و خانم و دیدم که او ...

ابجی بی زحمت میشه درخواست دوستیم رو قبول کنید یا اگر تلگرام دارید بهم پیام بدین

mahsan_sadat@  

این ایدی منه 

ابجی جون هرکی دوستدارین قسم که واقعا روماتیسم شما با این طب خوب شده اگر قسمتون دادم ناراحت نشید بهم ...

بله چرا امکان نداشته باشه .. بخدا من استخوان دردهای وحشتناک داشتم دستهام و صبح اگه زیر آب گرم نمیبردم نمیتونستم حرکت بدم ولی بهم گفتن که تازه شروع رماتیسم بوده ولی الان خوب خوب شده اثری از درد نیست .. خودتون چندماه برید پیش یه دکتر حاذق متوجه تغییر اوضاعتون میشید 

سلام دوستان میشه دکتر همیوپاتی معرفی کنید که در درمان تبخال و زگیل تناسلی موفق بوده باشه تهران باشه ...

من برای زگیل رفتم خیلی سال پیش، نتیجه گرفتم. ولی متاسفانه اسمش یادم نیست، از اینترنت پیدا کردم و شانسی رفتم!

بله چرا امکان نداشته باشه .. بخدا من استخوان دردهای وحشتناک داشتم دستهام و صبح اگه زیر آب گرم نمیبرد ...

خیرببینید اگر خدا نکرده لازم شد میرم پیش دکتر شما اما فعلا پیام دادم از پشت تلفن مجازی توی تلگرام دارو از دکتر فاطمی مهر خانمی به نام همتی سفارش دادم امروز واریز کردم دیگه خدا داند راسته یا دروغ من زیاد باور ندارم براساس حرفاشون ولی ادم مریض امیدی نداره بخاطر همین مجبوره به هر ریسمانی چنگ بزنه 😞😞😞

سلام.خواهشا اگر کسی آرتروز داشته جواب گرفته با هومیوپاتی.اسم دکترش رابگه من اصفهان میخوام برم پیش دکتر پدرام معینی آخه توی سن پایین دچار آرتروز شدم.اما مطمئن نیستم قطعی خوب بشم.