من هم خداروشکرررر راضی بودم از این طب ،اسم دکترم هم اقای دکتر مهرداد اخوان هست مطبشونم تهران هست غیر ...
سلام عزیزم خوبی راستش من الان دوسال ام اس دارم خسته شدم بس آمپول زدم تو شهر ما دکتر هومیوپات نیس میشه شماره دکترت رو بدی تلفنی ازش مشاوره بگیرم یه دنیااااا ممنونم شاید منم راحت شدم از این دردا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم . من شنبه رفتم مطب دکتر تهرانی .. سه شنبه زنگ زدم گفت شنبه بیا .. وقتی نیست .. منشی دکتر ۴/۳۰ میاد ... میتونم بگم با اینکه چند روزه دارم داروهاش و میخورم خیلی عالیه ... یه خانمی اونجا بود با شوهرش میگفتن ۲۰ سال پیش سرطان گرفتم دکترا جوابم کردن گفتن ۶ ماه بیشتر زنده نمیمونی .. میخندید میگفت ۲۰ سالِ گذشته .. کلا سرطان از بین رفت .. شوهرش میگفت دکتر تهرانی ابن سینای زمونه اس
عزیزم . من شنبه رفتم مطب دکتر تهرانی .. سه شنبه زنگ زدم گفت شنبه بیا .. وقتی نیست .. منشی دکتر ۴/۳۰ ...
مرسی که جوابم رو دادی اره یه جلسه رفتم پیشش خیلی عالی بود الان داروهام تموم شده بخاطر طرح ترددی که گذاشتن نمیتونم برم دکتر چون ما تهران هستیم موقع برگشت ۲ساعت تو راه بودیم سری قبل که رفتم.
خواهش میکنم برای سلامتی پدرومادرمصلوات بفرستید ❤هروقت فرستادید بگید منم برای شما بفرستم🥰
منم حدودا ۵ماه از هومیوپاتی استفاده کردم.برای افسردگی و یبوست من خوب بود و همچنین سردرد میگرنی.الان چون باردارم دیگه مراجعه نکردم بهشون که باز قصد دارم برای یبوست و سردرد برم پیشش