2777
2789
عنوان

هومیوپاتی

| مشاهده متن کامل بحث + 162847 بازدید | 264 پست
من نسبت به تجربه خودم و اطرافيانم ميگم ١٠٠ درصد چرته و نظرم و دادم و كسي نميتونه نسبت به اين علم الك ...

خب عزیزم . پزشکتون خوب نبوده پزشک همیوپات هم مثل پزشکای شیمایی و طب رایج خوب و بد داره 

من خودم پیش دوتا دکتر همیوپات میرفتم نتیجه نگرفتم اصلا نتونستن برام کاری کنن 

یه دکتر همیوپات بهم معرفی کردن برام مثل معجزه بود از روماتیسم مفصلی بگیر تا آلرژی وحشتناک و استرس انگار معجزه شده برام 

مدام دعاش میکنم ... وقتی یک نفرتون نتیجه نگرفتید باید تحقیق میکردید پزشک حاذق انتخاب میکردید  

راه در جهان یکی است و آن راستی است ✔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام آرتور جان میشه شماره دکترت وبزاری واقعا آلرژی رو درمان میکنه میتونه دارو بفرسته

سلام . من که خودم ۱۵ ساله آلرژی وحشتناک به مواد غذایی داشتم  داشتم تا الانم تحت درمانم حدود ۶ - ۷ ماهه ولی ۹۰ درصد رفع شده مثلا دیشب بعد سالها تونستم گرمک بخورم .  

سلام آرتور جان میشه شماره دکترت وبزاری واقعا آلرژی رو درمان میکنه میتونه دارو بفرسته

تهرانم دکتر سید علی تهرانی البته کرج هستش 026۳4418933

از منشی آدرس بگیرید 

عزیزم شما سرفه داشتی من اتفاقا کرجم این دکتر و از کجا میشناسی کسایی که رفتن نتیجه گرفتن

من رو به موت میرفتم گلو درد و سینه درد شدید و سرفه های وحشتناک و بدن درد..  ده روز می افتادم تو رختخواب 

چه خوب که کرجید دکتر تهرانی جزء بنیان گذاران طب همیوپات تو ایران هستند با دکتر ناصری این طب و تو ایران رواج دادن جز بهترین ها هستند 

عزیزم شما سرفه داشتی من اتفاقا کرجم این دکتر و از کجا میشناسی کسایی که رفتن نتیجه گرفتن

ولی من چون تبریز زندگی میکردم پیش دکتر ناهیدی آذر میرم و ایشون هم خدایی خیلی کارشون خوبه علاوه بر آلرژی من مفصل هام دچار رماتیسم شده بود که اون تو یک ماه درمان شد چون اولش بود ولی آلرژیم وحشتناک بود و هنوز دارم دارو میخورم 

ولی من چون تبریز زندگی میکردم پیش دکتر ناهیدی آذر میرم و ایشون هم خدایی خیلی کارشون خوبه علاوه بر آل ...

خداروشکر که بهتری خوشحال شدم ولی شما که تبریز هستید دکتر تهرانی رو از کجا میشناسید

خداروشکر که بهتری خوشحال شدم ولی شما که تبریز هستید دکتر تهرانی رو از کجا میشناسید

من اهل تهرانم . یکسال هستش که به خاطر کار همسرم تبریز هستیم ..