2777
2789
عنوان

گره تیرویید

| مشاهده متن کامل بحث + 4999 بازدید | 170 پست
ان شاالله که زود خوب میشی وصحیح وسالم نی نی تو بغل میکنی.کی متوجه شدی متاستاز کرده؟من همش نگران متاس ...

خدا رو شکر که عالی بوده من اوایل سال 97 بود که تایروگلوبولینم بالا رفت در حالیکه قبلش همش پایین بود .شما هم پاپیلار هستی ؟؟؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خدا رو شکر که عالی بوده من اوایل سال 97 بود که تایروگلوبولینم بالا رفت در حالیکه قبلش همش پایین بود ...

بله توی جواب نمونه برداری نوشته بود مشکوک به پاپیلاری.جراح من گفت بهتره همشو برداری وریسک نکنی.

خداجونم شکر😍😙❤
سلام عزیزم منم توی بارداری متوجه شدم گره داره تیروییدم.ب ۲۰ روز بعد از زایمانم جراحی کردم.کجایی؟؟به ...

وای بعد چند سال باردار بشم؟؟من میخوام بعد عمل اقدام کنم...

ممنونم عزیزدلم.مطب هم دارن؟یا حتما برم بیمارستان باید چون من از شهرستان باید بیام میخام نوبت بگیرم

آره بزار ببینم اگه تو گوشیم داشته باشم برات میفرستم آدرس مطبش رو حتما مطب برو اولین بار باید حضوری برو بعد منشی تو سیستم ثبت میکنه میتونی اینترنتی وقت مطبش رو بگیری ولی خیلی سرش شلوغه زود باید بری 

وای بعد چند سال باردار بشم؟؟من میخوام بعد عمل اقدام کنم...

نمیشه عزیزم جواب آزمایشت باید بیاد .بعد از اون هر کاری پزشک گفت باید انجام بدی.نمونه برداری کردی؟؟کدوم طرفت گره داره؟؟

خداجونم شکر😍😙❤
من به نیتت حدیث شریف کسا میخونم انشاالله هر چی زود تر خوب خوب شی ،واس منم دعا کن

مرسی عزیزم ممنون دعا کن زودتر این تومور پیدا بشه من خیالم راحت بشه دعا کن خدا من رو از بلا تکلیفی در بیاره 

مرسی عزیزم ممنون دعا کن زودتر این تومور پیدا بشه من خیالم راحت بشه دعا کن خدا من رو از بلا تکلیفی در ...

ان شاالله که خوب میشی واز این بلا تکلیفی میای بیرون.

خداجونم شکر😍😙❤