2821
2789
عنوان

گره تیرویید

| مشاهده متن کامل بحث + 4975 بازدید | 170 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پس نگران چی هستی؟؟درگیر چی هستی؟؟

الان دو ساله درگیر متاستاز شدم ولی هر چی غده لنفاوی مشکوک نشون داده برداشتن هنوز مشخص نشده تومور کجا. رو درگیر کرده فقط آزمایشام بالا میره نه تو سونو نه تو اسکن نه تو هیچ کوفت دیگه ای نشون نمیده که کجاس منم چون قصد بارداری داشتم دکترم یه خورده آزمایشات فرستاد بعد جراحی بعد گفت میتونیم وایسیم واسه ید درمانی نفرستیمت. که بتونی باردار بشی 

من احساس خفگی رو فقط موقعی که گریه میکردم یا بغض میکردم داشتم ولی اون موقع اصلا دکتر به من نمیگفت چه ...

من به نیتت حدیث شریف کسا میخونم انشاالله هر چی زود تر خوب خوب شی ،واس منم دعا کن

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

بعد از چند وقت متوجه شدی که مشکل داری؟این نوعش از همه راحتتر درمان میشه.ید درمانی رفتی؟؟

آره واسه من چون سایز تومورم کوچیک بود اونموقع. دکتر قبلیم ید درمانی نفرستاد بهمم نگفت مشکلم اینه ولی این یکی رکه میگه هر مشکلی باشه 

الان دو ساله درگیر متاستاز شدم ولی هر چی غده لنفاوی مشکوک نشون داده برداشتن هنوز مشخص نشده تومور کجا ...

ان شاالله که زود خوب میشی وصحیح وسالم نی نی تو بغل میکنی.کی متوجه شدی متاستاز کرده؟من همش نگران متاستازش هستم.ولی هرچی آزمایش وسونو انجام دادم عالی بوده.

خداجونم شکر😍😙❤
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز