2821
2789
عنوان

گره تیرویید

| مشاهده متن کامل بحث + 4974 بازدید | 170 پست
استرس به خودت نده که ممکنه بد خیم بشه فقط پیگیرش باش عزیزم 

حتما

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من احساس خفگی رو فقط موقعی که گریه میکردم یا بغض میکردم داشتم ولی اون موقع اصلا دکتر به من نمیگفت چه مشکلی دارم اون دکتری که دفعه اول پیشش تیروئیدکتومی شدم اصلا بهم نگفت که مشکلم چیه من تازه 5 ساله پیش فهمیدم که سرطانه و دو ساله درگیرم 

الانم بخدا دارم با گریه ازتون سوال میپرسم خیلی میترسم 

مامانم هم سال گذشته همین طور بود.

نگران نباش.

اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُم

سلام عزیزم منم توی بارداری متوجه شدم گره داره تیروییدم.ب

۲۰ روز بعد از زایمانم جراحی کردم.کجایی؟؟بهتره که تمام تیروئیدتو برداری بعد دوباره گرفتار نشی.بعد از چند سال میتونی بدون نگرانی باردار بشی .دکترت خیلی مهمه

خداجونم شکر😍😙❤
من احساس خفگی رو فقط موقعی که گریه میکردم یا بغض میکردم داشتم ولی اون موقع اصلا دکتر به من نمیگفت چه ...

عزیزم توی نمونه برداری نوعشو مینویسن؟؟شما نمیدونستی نوعشو؟؟کجایی؟؟دکتر من کارش خیلی خوبه اگر خواستی بگو معرفی کنم برو پیشش.از بروجرد میان پیش دکتر من

خداجونم شکر😍😙❤
عزیزم توی نمونه برداری نوعشو مینویسن؟؟شما نمیدونستی نوعشو؟؟کجایی؟؟دکتر من کارش خیلی خوبه اگر خواستی ...

نه بابا دکتر قبلیم فوت کرد الان پیش کس دیگه ای دو بار جراحی شدم خیلی از دکترم راضیم هم از جای بخیه هم از نحوه عملش دکترم تخصص جراحی غدد داره