2821
2789
عنوان

گره تیرویید

| مشاهده متن کامل بحث + 4974 بازدید | 170 پست
نه عزیزم. فقط یک مدت صداش گرفته بود که دکتر گفت بعد از مدتی خوب می‌شه،که همینطور هم شد. شکل ظاهری ...

عزیزم ممنونم از پاسخگوییتون شنیدم ممکنه تارهای صوتی اسیب ببینه و امکان از دست دادن تکلم هست.برای این جریان خیلی ناراحتم شب و روز ندارم بخدا

درد بعد عملشون خیلی بود؟میتونستن چیزی بخورن؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وااااااپس چرا میخوان عملت کننن ؟؟؟ عزیزم پیش هر دکتری نرو پیش کسی برو که تخصصش جراحی غدد باشه 

من پیش دوتا دکتر خوب رفتم که نظرشون عمل بوده.گفتن ممکنه بدخیم بشه.شما دکتر خوب میشناسین؟

دقیقا".

البته مال من بدخیم بود ولی چون مقدار تومور کوچیک بود نفرستادن ید درمانی ولی الان متاستاز داده و دو ساله درگیرم باهاش کوتاه هم نمیام ید درمانی برم چون شنیدم خیلی سخته 

من پیش دوتا دکتر خوب رفتم که نظرشون عمل بوده.گفتن ممکنه بدخیم بشه.شما دکتر خوب میشناسین؟

بله عزیزم من دکتر خوب میشناسم که دو ساله خودم پیشش جراحی کردم از کارشم مطمئنم ولی اسمش رو بگم یه سریا فکر میکنن تبلیغ میکنم 

عزیزم ممنونم از پاسخگوییتون شنیدم ممکنه تارهای صوتی اسیب ببینه و امکان از دست دادن تکلم هست.برای این ...

نه عزیزم نگران نباش .

دکتر ماهری باشه هیچ مشکلی پیش نمی‌یاد.

درد که کمی شب اول داشت و باید شب اول پوره می‌خورد.

نگران نباش.عمل سختی نیست.

اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُم

دوستان منم حدود ده ماه پیش متوجه شدم تیروئیدم گره داره رفتم نمونه برداری گفت خوش خیمه ولی یک سال دیگه باز باید نمونه برداری انجام شه،به نظرتون ممکنه بدخیم بشه؟

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

واقعاا؟؟من فکر میکردم برای همه انجام میدن

نه عزیزم.

بعد از جراحی اگر به لنف (خدای نکرده)آسیب زده باشه ید درمانی لازم داره.که ید درمانی هم اونقدر سخت نیست.

دوستان منم حدود ده ماه پیش متوجه شدم تیروئیدم گره داره رفتم نمونه برداری گفت خوش خیمه ولی یک سال دیگ ...

استرس به خودت نده که ممکنه بد خیم بشه فقط پیگیرش باش عزیزم 

دوستان منم حدود ده ماه پیش متوجه شدم تیروئیدم گره داره رفتم نمونه برداری گفت خوش خیمه ولی یک سال دیگ ...

حتما لووتیروکسین رو مرتب و دقیق مصرف کن.

2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🩸عقب افتادن

aydaaa79 | 13 دقیقه پیش

پروردگارم

لیتیم | 12 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز