2789
عنوان

گره تیرویید

| مشاهده متن کامل بحث + 4997 بازدید | 170 پست
جراحیم انجام میدن خودشون؟

آره عزیزم اینی که میگم جراح غدده ولی تو بیمارستان شریعتی خودش جراحی نمیکنه شاگرداشن این بالا سرشونه ولی بیمارستانهای خصوصی و نیمه خصوصی هم میره خودش انجام میده که من ترجیح میدادم جراحیهام زیر دست خودش باشه نه شاگرداش چون بیمه تکمیلی دارم مشکلی ندارم از اون بابت 

ممنونم از صحبتاتون کمی اروم شدم.اجرکم عنداالله

خواهش می‌کنم عزیزم.☺

جراحی تیروئید زیادسخت نیست .☺

نگران نباش.ان شاالله کامل خوب می‌شی😊🌹

اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گفت نه خوش خیمه نه بدخیم حتما هم باید عمل بشم

جراحت خیلی مهمه .ولی همه رو در بیاری بهتره .یه چکاپ داری توی سال چند بار.بهتر از هر بار نمونه برداری به نظر من.من سالی یکبار سونو میدم.شش ماه یکبار آزمایش 

خداجونم شکر😍😙❤
مرسی عزیزم ممنون دعا کن زودتر این تومور پیدا بشه من خیالم راحت بشه دعا کن خدا من رو از بلا تکلیفی در ...

درک میکنم بلاتکلیفی خیییلی بده خدا به حق حضرت علی به حق مظلومیتش که درد دلش رو تو چاه میگفت قسمش میدم هر چه سریع تر مشکلت حل بشه حتما هر موقع خبری شد ریپ کن بهم خبر بده ....خوش خبر باشی ان شاءالله

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

حالا من میخوام ازش خواهش کنم یکمشو دربیاره

نه عزیزم خیلی بهتر هست که کامل خارج کنی.

دکتر غدد مامانم می‌گفت .

بعضی از بیماران در مطب بودند یعد از چند سال دوباره باید جراحی انجام می‌دادند.

اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُم
از بعدش و جواب پاتولوژی میترسم خیلی

عزیزم هر چی هم باشه قابل درمانه اینو از من بشنو که حدود دوازده ساله این مشکل رو دارم و خدا رو شکر به ججز کنترلهای چند ماه یه بار و جراحی و کنترل بارداری دیگه مشکل خاصی ندارم یه خورده جراحی و ید درمانی آدم رو اذیت میکنه ولی اگه دکترت خوب باشه مشکلی نخواهی داشت .عزیزم نامه داری از دکترت ؟؟؟؟