2789
عنوان

گره تیرویید

| مشاهده متن کامل بحث + 4997 بازدید | 170 پست
نه عزیزم خیلی بهتر هست که کامل خارج کنی. دکتر غدد مامانم می‌گفت . بعضی از بیماران در مطب بودند یعد ...

تازه کامل هم خارج میکنن اگه دکتر خوبی نباشه و خوب پاکسازی نکنه و خدایی نکرده بدخیم باشه دوباره عود میکنه 

بله توی جواب نمونه برداری نوشته بود مشکوک به پاپیلاری.جراح من گفت بهتره همشو برداری وریسک نکنی.

پس حتما باید برداشته بشه ببین من تعریف از دکتر خودم نمیکنم ولی اگه تونستی حتی مشاوره هم شده یه نظر برو پیشش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از بعدش و جواب پاتولوژی میترسم خیلی

ترس نداره عزیزم.

من از خانمی که ید درمانی انجام داده بود برای چکاپ‌‌ اومده بود مطب پرسیدم.کمی فقط شاید اسمش ترسناک باشه.برام توضیح داد اونقدر سخت و ترسناک نبود ید درمانی.

اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُم
پس حتما باید برداشته بشه ببین من تعریف از دکتر خودم نمیکنم ولی اگه تونستی حتی مشاوره هم شده یه نظر ب ...

بله صحبت شما کاملا درسته.جراح خیلی مهمه .من از جراحم خیلی راضی هستم.جراح عمومی هستن ایشون یه دکتر خوب وپر از انرژی مثبت که خیلی روحیه میدن به مریض

خداجونم شکر😍😙❤
بله صحبت شما کاملا درسته.جراح خیلی مهمه .من از جراحم خیلی راضی هستم.جراح عمومی هستن ایشون یه دکتر خو ...

سلام.اسم دکتر جراح عمومی رو بگید؟

اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُم
عوارضی نداشت؟شکل ظاهری گردنشون بود نشد؟من سنم خیلی کمه میترسم مشکل ایجاد شه برای باردار شدنم

چند سالته مگه ؟؟ رحمت رو نمیخواد عمل کنه که گردنت رو میخواد عمل کنه ؟؟؟؟

نه عزیزم خیلی بهتر هست که کامل خارج کنی. دکتر غدد مامانم می‌گفت . بعضی از بیماران در مطب بودند یعد ...

عزیزم دکترم واضح با من حرف نمیزد.چون من به شدت استرس داشتم.غده تیرویید همون سرطانه؟