2777
2789
عنوان

چله نادعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 7294 بازدید | 815 پست

@مامانبزرگپانیذ  

سلام برمهربونترینم وعزیزترینم🤗🥰😘😘😘من ومامانم به نیت حاجترواییتون خوندیم.الهی بزودی زوووووودبه تمام خواستهای دل مهربونتون برسین.الهی آمین🤲💖🌹خیلیییییییییی دوستون دارم💖💖💖🌺🌸🌼🌺🌸🌼🌼

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
سلام عزیزدلم😘😘.خیلی ممنونم.🙏🌹الهی خیردنیا وآخرت رو ببینی .الهی همیشه تن خودت وعزیزانت سالم وسلام ...

ممنون عزیزم انشااله شما و عزیزانتون هم همیشه سالم و شاد باشید🌹

انشااله محنای عزیز به زودی زود خوب خوب بشن و خداوند سلامتی و شفای عاجل به همه ی بیماران عطا فرماید🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر که تونستیم این ختم دعای نادعلی رو دسته جمعی به پایان برسونیم😊

من هر روز برای هر کس که نوبتش بود خوندم و براش آرزوی حاجت روایی کردم🙏

ان شاءالله همگی، هر جا که هستید تنتون سالم باشه و به آرزوی قلبیتون برسین⚘⚘⚘

آمین

خدایااا شکرررت👨‍👩‍👧
@مامانبزرگپانیذ     سلام برمهربونترینم وعزیزترینم🤗🥰😘😘😘من ومامانم به نیت حاجترواییتو ...

سلام به روی ماهت ممنونم دختر گلم .....انشالله که مادرت سالم وسلامت باشه وخوشبختی وموفقیت وعاقبت بخیری شما ببینه وزندگی ت همیشه باشکوه وباعظمت باشه ....

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

امروزهم خوندم به نیت حاجت روایی هرعزیزی که نوبتش بوده فک کنم امروزاخرین روزه خیلی ممنونم ازاستاترعزیزانشاالله خدابهشون سلامتی بده ممنونم ازهمه اونایی که شرکت کردنوبرای حاجت های همدیگه دعاکردن خداروشکرمن حاجت گرفتم بعدازدوسال شوهرم برگشت سرکارقبلیش که بخطراشتباه وناشکری خودمون بیرون اومده بود خیلی تلاش کردیم ودعاکردیم خداروشکرازاول دی شروع بکارکرده الهی همه دوستان حاجت روابشن🌹

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
امروزهم خوندم به نیت حاجت روایی هرعزیزی که نوبتش بوده فک کنم امروزاخرین روزه خیلی ممنونم ازاستاترعزی ...

خداروشکر که حاجت گرفتین

هم شما هم اون دوست عزیزمون که نی نی کوچولوش اومد تو دلش

انشااله همه تون حاجت روا بشید و محنای عزیزمونم که باعث و بانی این چله بود هم حاجت روا بشن و سلامتی شون رو بدست بیارن

خداروشکر که حاجت گرفتین هم شما هم اون دوست عزیزمون که نی نی کوچولوش اومد تو دلش انشااله همه تون حا ...

ممنونم عزیزم به همچنین انشاالله شماهم حاجت روابشید

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔

بچه ها مرسی از همتون بابت دعا هاتون بابت همکاریتون 

انشالله از امام رضا هرچی میخواهید بگیرید 

انشالله همیشه ساااااالم باشید بدون درد ،بدون استرس ...

قدر سلامتی تون رو بدونید 

انشالله هیچ وقت مشکل مالی نداشته باشید 

همیشه شاد باشید خیلی دعا های دیگه ..

شرمنده نتونستم هر روز اعلام کنم یا تو گروه بزارم 

دوست داشتم فعال تر باشم فعلی شرایط روحی ام اجازه نمیداد بازم معذرت میخوام 

از باشکوه جان و پلاستوفوم ممنونم بابت دعا هاشون ...

فرناز جان دیگه تو ختم ها اسمم رو نزن چون قراره کاربریمو حذف کنم ممنونم بابت همه ی مهربونی هات 

خداحافظ

بچه ها مرسی از همتون بابت دعا هاتون بابت همکاریتون  انشالله از امام رضا هرچی میخواهید بگیرید&n ...

خواهش میکنم عزیزم

انشااله هر جا که هستی دلت شاد و لبت خندون باشه گلم و به زودی زود سلامتی ات رو بدست بیاری

گفتی میخوای کاربریت رو حذف کنی نمیدونم چرا دلم گرفت

خیلی بهم لطف میکردی که همه جا ازم یاد میکردی برام خیلی خیلی دعا کن

مواظب خودت باش عزیزم🌹

زمان خاصی داره؟ اگر نه ،میخونم حتما براشون

دست گلت دردنکنه🤗الهی خیرببینی.🤲💖نه زمان خاصی نداره.هروقت برات مقدور بود بخون

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
دست گلت دردنکنه🤗الهی خیرببینی.🤲💖نه زمان خاصی نداره.هروقت برات مقدور بود بخون

دیشب خوندم گلم...امیدوارم دوست عزیزمون سلامتی کاملشون رو از خدا هدیه بگیرن...شما هم حاجت روا بشین...آمین

سلام به روی ماهت ممنونم دختر گلم .....انشالله که مادرت سالم وسلامت باشه وخوشبختی وموفقیت وعاقبت بخیر ...