2777
2789
عنوان

چله نادعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 7294 بازدید | 815 پست
خداروشکر که تونستیم این ختم دعای نادعلی رو دسته جمعی به پایان برسونیم😊 من هر روز برای هر کس که نوب ...

سلام عزیزم🙋‍♀️🌹.یه خواهشی داشتم.براتون مقدور هست که یکباردعای مشلول برای شفای استارترعزیزبخونی؟زمان خاصی نداره

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
سلام خواهش میکنم حلال کنید تا الان همیشه میخوندم دیشب مریض شذه بودم یادم رفت بخونم الان خوندم ببخشی ...

سلام عزیزم🙋‍♀️🌹یه خواهشی داشتم.براتون مقدور هست که یکباردعای مشلول برای شفای استارترعزیزبخونید؟زمان خاصی نداره

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم خدا کمکتون کنه

سلام عزیزم🙋‍♀️🌹یه خواهشی داشتم.براتون مقدورهست برای شفای استارترعزیزیکباردعای مشلول بخونید؟زمان خاصی نداره

سلام عزیزم🙋‍♀️🌹یه خواهشی داشتم.براتون مقدورهست برای شفای استارترعزیزیکباردعای مشلول بخونید؟زمان خا ...

سلام چشم میخونم خدا شفاشون بده

سلام براظهورآقاوطول عمرپدرومادرها(پیش مرگشون بشم من)وخوب بودن رابطه بین داداشام صلوات بفرستین لطفا خدا خیرتون بده الهی آمین
بچه ها مرسی از همتون بابت دعا هاتون بابت همکاریتون  انشالله از امام رضا هرچی میخواهید بگیرید&n ...

دختر گلم امشب برای سلامتی جسم وروحت 100تا حمد میخونم هرجا هستی سلامت باشی ودلخوش وخوشبخت وموفق وعاقبت بخیر ونور الهی توزندگی ت بتابه آمین آمین آمین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
دیشب خوندم گلم...امیدوارم دوست عزیزمون سلامتی کاملشون رو از خدا هدیه بگیرن...شما هم حاجت روا بشین... ...

این سبد گل به شما ومادر گرامیتون 

🤩🤩🤩🤩😍😍😍😍😍😍😍🥰🥰🥰😘😘😘😘😘😘🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

سلام چشم میخونم خدا شفاشون بده

الهی آمین🤲🌹😘😘الهی بحق حضرت زهرا خیردنیا وآخرت روببینی وهمیشه دلت شادوآروم ولبت خندون باشه.الهی آمین🤲🌹💖

بله ایشالا خدا شفا بده

الهی آمین🤲💖🌹الهی بحق حضرت زهرا خیردنیا وآخرت روببینی والهی همیشه دلت شادوآروم ولبت خندون باشه.الهی آمین🤲💖🌹مرسی ازمحبتت عزیزدلم🙏💖💖

الهی آمین🤲🌹😘😘الهی بحق حضرت زهرا خیردنیا وآخرت روببینی وهمیشه دلت شادوآروم ولبت خندون باشه.الهی آ ...

ممنون عزیزم خدا خیرتون بده الهی آمین

سلام براظهورآقاوطول عمرپدرومادرها(پیش مرگشون بشم من)وخوب بودن رابطه بین داداشام صلوات بفرستین لطفا خدا خیرتون بده الهی آمین
باشه عزیزم

سلام عزیزم🙋‍♀️😘یه خواهشی داشتم.براتون مقدورهست یکباردعای مشلول برای شفای استارترعزیزبخونید؟زمان خاصی نداره

باشه گام😘😘😘😊😊😊😊

سلام عزیزم🙋‍♀️😘یه خواهشی داشتم.براتون مقدورهست یکباردعای مشلول برای شفای استارترعزیزبخونید؟زمان خاصی نداره