2777
2789
عنوان

چله نادعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 7376 بازدید | 815 پست
باشہ ممنون گلم روزی چند تا بخونم

سلام عزیزم🙋‍♀️😘یه خواهشی داشتم.براتون مقدورهست یکباردعای مشلول برای شفای استارترعزیزبخونید؟زمان خاصی نداره

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
تشكر عزيزم ان شاالله شما ومادرتون هم هر حاجتي دارين بهش برسين

سلام عزیزم🙋‍♀️😘یه خواهشی داشتم.براتون مقدورهست یکباردعای مشلول برای شفای استارترعزیزبخونید؟زمان خاصی نداره

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره گلم من میخونم

الهی بحق حضرت زهرا خیردنیاوآخرت روببینی والهی همیشه تن خودت وعزیزانت سالم وسلامت باشه.الهی آمین🤲💖🌹مرسی ازلطفت عزیزدلم🙏

سلام عزیزم🙋‍♀️😘یه خواهشی داشتم.براتون مقدورهست یکباردعای مشلول برای شفای استارترعزیزبخونید؟زمان خا ...

سلام.ببخشین عزیزم تازه دیدم.آره حتما میخونم.ایشالا همه مریضا زودزود خوب بشن😍😍😍😊😊😊😊

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم....
سلام.ببخشین عزیزم تازه دیدم.آره حتما میخونم.ایشالا همه مریضا زودزود خوب بشن😍😍😍😊😊😊😊

الهی خیرببینی عزیزدلم🤲💖🌹الهی همیشه تن خودت وعزیزانت سالم وسلامت باشه.الهی آمین🤲💖🌹😘😘مطمئنم بادعای شماخوبان بزودی محنای عزیزشفاپیدامیکنن.