2777
2789
عنوان

چله نادعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 7294 بازدید | 815 پست
الهی خیردنیا وآخرت روببینی 🤲الهی همیشه تن خودت وعزیزانت سالم وسلامت باشه.الهی آمین🤲💝🌹برای سلامتی ...

ممنونم از دعاهای قشنگت🌺🌸

دعای مشلول رو خوندم عزیزم

ان شالله هم مهناجان و هم شما حاجت روا بشید😘🙏

نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم ولی 42 نفریم تو کانال تلگرام بیشتریم 46 نفریم الان ادامه بدیم؟ @mohanaaaaaa13333 &nbs ...

بله آبجی مهربونم.تا چندروزدیگه ادامه بده.

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

@جیمینی  

سلام عزیزم.من ومامانم به نیت حاجتروایی دوست عزیزتون فاطمه خانم خوندیم.الهی بزودی زووودبه تمام خواستهای دل مهربونشون برسن.الهی آمین🤲🌹💖

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
@رزعشق    آبجی تا۲۸دی چله نادعلی ادامه داره.

آره فکرکنم من که میخونم هروز فقط این چند روز چون نمیدونستم نوبته کی هست میگفتم به نیت دوست عزیزی که امروز نوبتشه ان شاالله خدا قبول کنه و همه حاجت روابشیم به حق امام علی 🙏💚💙🌼🌹

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       

[QUOTE=120116470]ممنونم از دعاهای قشنگت🌺🌸 دعای مشلول رو خوندم عزیزم ان شالله هم مهناجان و هم 

همچنین عزیزترینم🤲🌹💖الهی خیرببینی.دست گلت دردنکنه🙏🌹💖😘😘🌼💝🌺⚘

آره فکرکنم من که میخونم هروز فقط این چند روز چون نمیدونستم نوبته کی هست میگفتم به نیت دوست عزیزی که ...

خب خداروشکر که میخونی. همیشه پیامای پرانرژیت وبامحبتت رو میدیدم.ولی دوروز نبود ترسیدم مثل من فکرکرده باشی تموم شده😁قبول باشه.میبخشید مزاحمت شدم🙏😘😘

خب خداروشکر که میخونی. همیشه پیامای پرانرژیت وبامحبتت رو میدیدم.ولی دوروز نبود ترسیدم مثل من فکرکرده ...

فدات عزیزم مراحمی😘😘😘😘💖💖💖💖🌹🌹🌹

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       

@دلشکسته77

سلام عزیزم.من ومامانم به نیت حاجترواییتون خوندیم.الهی بزودی زوووودبه تمام خواستهای دل مهربونتون برسین.الهی آمین🤲🌹💖

@mohanaaaaaa13333     @باشکوه     @دهه_شصتی_بلا ‍  من به نیت شفای اس ...

سلام عزیزدلم😘😘.خیلی ممنونم.🙏🌹الهی خیردنیا وآخرت رو ببینی .الهی همیشه تن خودت وعزیزانت سالم وسلامت باشه.الهی آمین🤲🌹💖مطمئنم بادعای شما خوبان بزودی محنای عزیزسلامتیشون رو بدست میارن🤲💖

من اولین بار بود دعای مشلول رو میشنیدم حاجت دوستمون روا انشاالله به زودی سلامتی کامل حاصل بشه با ص ...

قبول باشه🤲💖🌹