2777
2789
عنوان

چله نادعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 7303 بازدید | 815 پست
سلام گلم چشم الان میخونم 

الهی خیرببینی .دست گلت دردنکنه.الهی همیشه تن خودت وعزیزانت سالم وسلامت باشه.الهی آمین🤲🌹💖

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
سلام عزیزم🙋‍♀️🌹یه خواهشی داشتم.میتونیدبرای شفای استارترعزیزیکباردعای مشلول بخونید؟اگروقت ندارین هی ...

سلام گلم حتما

با افتخار میخونم

فقط اگه میشه فردا صبح

الان خوابالو هستم دکتر بودم

اما صبح خوندم خبر میدم

نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم حتما با افتخار میخونم فقط اگه میشه فردا صبح الان خوابالو هستم دکتر بودم اما صبح خوندم خ ...

الهی خیردنیا وآخرت روببینی 🤲الهی همیشه تن خودت وعزیزانت سالم وسلامت باشه.الهی آمین🤲💝🌹برای سلامتیت آیت الکرسی خوندم.

عزیزدلم هروقت تونستین بخونین.زمان خاصی نداره

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
۱.خداهمینجاست۱ ۲.kaskoo ۳.sara۵۴۳۲۱ ۴.arella۷۱ ۵.۱۲۷۳ ۶.am۲۵ ۷.یاسمیییین ۸.تاب ۹.امیرطاها۹۵ ...

@دهه_شصتی_بلا  

عزیزم مگه لیست این نبود؟🤔

امروزهم خوندم به نیت حاجت روایی هرعزیزی که امروزنوبتش بوده

عزیزم مثل اینکه من اشتباه کردم چون لیستی که دارم ۴۲نفربود.معذرت میخوام بابت اشتباهم🙏

عزیزم مثل اینکه من اشتباه کردم چون لیستی که دارم ۴۲نفربود.معذرت میخوام بابت اشتباهم🙏

عزیزم لیست تا صفحه ۷، ۴۲ نفر بودیم که بعد یه سری هم درخواست دادند شرکت کنن که تعداد بیشتر شده 

به همراه مامانبزرگپانیذ هم اضافه شد دیگه اخرای چله هست انشالله همتون حاجت روا بشید 

ممنون فرناز جان من چند روز تو سایت نبودم الان دیدم ازت ممونم بابت تموم مهربونی هات 

و از همه کسایی که برام دعا کردند ببخشید که تک تک ازتون تشکر نکردم 

امیدوارم همتون زندگی شاد و همراه خانوادتون داشته باشید و همیشه سالم باشید 

عزیزم لیست تا صفحه ۷، ۴۲ نفر بودیم که بعد یه سری هم درخواست دادند شرکت کنن که تعداد بیشتر شده  ...

مرسی آبجی🙏😘میبخشیدنمیدونستم.دست گلت دردنکنه که خبردادی.

من کاری نکردم.روزیِ خودت بوده ولطف دوستان.به امیدخدای مهربون ودعای پاک دوستان عزیزبزودی زووودمعجزه وارشفاپیدامیکنی وسلامتی کاملت رو بدست میاری .الهی آمین🤲🌹💖خیلیییی دوست دارم💖💖💖ازراه دور صورت ماهت رو میبوسم😘😘

@salarsalar1990  

سلام عزیزم.من ومامانم به نیت حاجترواییتون خوندیم.الهی بزودی زووودبه تمام خواستهای دل مهربونتون برسین.الهی آمین🤲🌹💖

سلام عزیزم.🙋‍♀️🌹یه خواهشی داشتم.میتونین برای شفای استارترعزیز یکباردعای مشلول بخونید؟اگروقت ندارین ...

سلام گلم شرمنده میترسم نتونم بخونم بمونه گردنم براشون دعامیکنم انشاالله هرچه زودترسلامتیشون روبدست بیارن

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
سلام گلم شرمنده میترسم نتونم بخونم بمونه گردنم براشون دعامیکنم انشاالله هرچه زودترسلامتیشون روبدست ب ...

دشمنت شرمنده عزیزم.الهی همیشه سرافرازوسربلندباشی.الهی خیرببینی.به امیدخدابادعای شما خوبان بزودی زووود سلامتیشون رو بدست میارن.🤲🌹💖