2777
2789
عنوان

چله نادعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 7303 بازدید | 815 پست

سلام دوستان

منم هرروز به نیت کسی که نوبتشون هست می خونم 

هرچند که دلم میخواست خیلی خالصانه تر بود ولی الان در همین حد از دستم برمیاد

ان شااله خدا از سرِ بنده نوازی حاجت همگیتون رو ختم به خیر کنه

البته با عرض شرمندگی زیاد ۳ روز (نه بطور متوالی فراموش کردم )ولی فرراش خوندم حلال کنید 

چندین بار خواستم بخاطر این بی حواسی دیگه تو ختم ها شرکت نکنم ولی بازم هوای دعای دسته جمعی مانع میشه

طلب بخشش دارم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نیت دوست عزیز 

@جیمینی خونده شد ان شاالله حاجت رواشی عزیزم 🙏💙💚🌼🌼🌼

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       

@جیمینی  

سلام عزیزم.من ومامانم به نیت حاجترواییتون خوندیم.الهی بزودی زووودبه تمام خواستهای دل مهربونتون برسین.الهی آمین🤲💖🌹

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
امروزهم خوندم به نیت حاجت روایی هرعزیزی که امروزنوبتش بوده

سلام عزیزم.🙋‍♀️🌹یه خواهشی داشتم.میتونین برای شفای استارترعزیز یکباردعای مشلول بخونید؟اگروقت ندارین هیچ اشکالی نداره.فقط لطف کنید واطلاع بدین ممنون میشم💖🌹

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
به نیت حاجت روایی همه عزیزان خونده شد انشالله همه به خواسته دلشون برسن منم همینطور 

سلام عزیزم🙋‍♀️🌹یه خواهشی داشتم.میتونیدبرای شفای استارترعزیزیکباردعای مشلول بخونید؟اگروقت ندارین هیچ اشکالی نداره.فقط لطف کنیدواطلاع بدین ممنون میشم💖🌹

عزیزم کجا؟ صبر کن حالت چطوره؟ چرا خوب نیستی؟ 

سلام عزیزم🙋‍♀️🌹یه خواهشی داشتم.میتونیدبرای شفای استارترعزیزیکباردعای مشلول بخونید؟اگروقت ندارین هیچ اشکالی نداره.فقط لطف کنیدواطلاع بدین ممنون میشم.🌹💖

عزیزمی..عزیزمییی.الهی حاجت های خودت و مامان مهربونت هم روا بشه..آمین

سلام عزیزم🙋‍♀️🌹یه خواهشی داشتم.میتونیدبرای شفای استارترعزیزیکباردعای مشلول بخونید؟اگروقت ندارین هیچ اشکالی نداره.فقط لطف کنیدواطلاع بدین ممنون میشم🌹💖

مرسی عزیزم 

سلام عزیزم🙋‍♀️🌹یه خواهشی داشتم.میتونیدبرای شفای استارترعزیزیکباردعای مشلول بخونید؟اگروقت ندارین هیچ اشکالی نداره.فقط لطف کنیدواطلاع بدین ممنون میشم💖🌹

امروزهم خوندم به نیت حاجت روایی هرعزیزی که امروزنوبتش بوده

عزیزم فکرکنم دیروز نوبت آخرین نفر بود وتموم شد.🤗