2777
2789
عنوان

چله نادعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 7303 بازدید | 815 پست

دوستهای عزیزم من تاد۲۷ دی که آخرین روز هست به نیت همه دوستهایی که مونده میخونم البته اگه عمری باقی بمونه

متاسفانه شرایط روحی خوبی ندارم و میخوام از نی نی سایت برم

برام دعا کنین

حاجت همه گی تون روا

دوستون دارم🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستهای عزیزم من تاد۲۷ دی که آخرین روز هست به نیت همه دوستهایی که مونده میخونم البته اگه عمری باقی ب ...

عزیزم کجا؟ صبر کن حالت چطوره؟ چرا خوب نیستی؟ 

نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی 

به نیت دوست عزیز 

@doshize خونده شد ان شاالله حاجت رواشی💙💚🙏🌼🌺🌸

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       

سلام من هرروزمیخوندم متاسفانه دیروزیادم رفت بخونم الان به نیت حاجت روایی هردوعزیزی که دیروزوامروزنوبتشون بوده خوندم نمیدونم دیروزنوبت کدوم عزیزبوده اماشرمنده ام اگه پیامم روخوندن حلال کنن خیلی ناراحتم که یادم رفت ببخشید😔

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔

@رزعشق  

سلام آبجی نازم.😘😘من ومامانم به نیت حاجترواییت خوندیم.الهی بزودی زووودبه تمام خواستهای دل مهربونت برسی.الهی آمین🤲🌹💖میبخشیددیراعلام کردم🙏🌹💖

@doshize  

سلام عزیزم.من ومامانم به نیت حاجترواییتون خوندیم.الهی بزودی زووودبه تمام خواستهای دل مهربونتون برسین.الهی آمین🤲🌹💖میبخشیددیراعلام کردم🙏🌹💖

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
@رزعشق     سلام آبجی نازم.😘😘من ومامانم به نیت حاجترواییت خوندیم.الهی بزودی زووودبه تما ...

فدات عزیزم خیلی ممنون ان شاالله حاجت رواشی 🙏💚💙🌹🌹🌼🌼

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       

به نیت دوستان عزیز 

@سپاسه

@پرنده11

@یا_ارحم_الراحمین

خونده شد ان شاالله حاجت روا بشید دوستان 🙏💙💚🌹

@سپاسه  

@پرند11  ‍ 

@یا_ارحم_الراحمین  

سلام عزیزانم.من ومامانم به نیت حاجترواییتون خوندیم.الهی بزودی زووودبه تمام خواستهای دل مهربونتون برسین.الهی آمین🤲💖🌹

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉