2777
2789
عنوان

آدم های بی درک

261 بازدید | 27 پست

من خودم ساکن تهرانم عروسیم قرار شهرستان باشه ، همه دوستا و همکارام انتظار دارن دعوتشون کنم شب هم خونمون بمونن، از این طرف خونمون واقعا جا نیست ، واس پدر و مادرم سخت میشه ، چقد آدم ها بی درک شدن 

کاش تصویرت نفس می کشید مادر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد ک رفتی تهران ت خونه خودت ی مهمونی کوچیک بگیر همکاراتو دوسااتو دعوت بده.الانم بهشون بگو فقط خونوادگیه اونا ک باهات نیستن خبرندارن اینجوری ازت دلخورم نمیشن .بگو مهمون زیاددعوت نکردیم کمی ازخونواده دوماد کمی هم خونواده خودم ازاقوام درجه یک😐

بعد ک رفتی تهران ت خونه خودت ی مهمونی کوچیک بگیر همکاراتو دوسااتو دعوت بده.الانم بهشون بگو فقط خونوا ...

آخه همه میدونن شمالی ها عروسی مفصل میگیرن دلشون صابون زدن😀

کاش تصویرت نفس می کشید مادر
آخه همه میدونن شمالی ها عروسی مفصل میگیرن دلشون صابون زدن😀

پس واقعیت رو بگو. بگو خونه مادرم کوچیکه جانداریم امیدوارم درکشون اونقدربالا باشه ک بفهمن.یجوری بگو ک ب درمیگن دیواربشنوه.فکرکنم ضرب المثل رو درست حدس زده باشم ن؟؟؟😂درضمن پیشاپیش مبارک باشه گلم انشاالله خوشبخت بشی عزیزم🌹