2777
2789
عنوان

آدم های بی درک

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 27 پست

منم عروسیم شمال بود. به دوشتام که اصلااا نگفتم.

همه فامیلامون تا یه مدت میونه‌شون باهامون خوب نبود.

ما براشون جداگونه شهر خودمون عروسی مفصل بهترین تالار گرفته بودیم میگفتن عروسی شمال یه چیز دیگه است! ما اونو میخواستیم!

حالا نمیگن یه گله آدمو ما باید کجا جا بدیم!

بسیار سفر باید تا پخته شود خامی، صوفی نشود صافی تا در نکشد جامی
مجردی خیلی رفیق باز بودم 

منم مثل توهنوزم باچهارتاشون هستم نزدیک هشت نه ساله باهم رفیقیم هرروزم درتماسیم ولی براعروسی دعوت نکردم بااینکه هی میگفتن کی مام صداکن ولی جانبود نگفتم بدعروسیم گفتم هولهولکی شد نتونستم و...

دستم رابگیرتامرادست کم نگیرن 😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم عروسیم شمال بود. همه فامیلامون تا یه مدت میونه‌شون باهامون خوب نبود. ما براشون جداگونه شهر خود ...

دقیقا منم این روزا دغدغه ام شده ، از یه طرف باشن خوش میگذره از یه طرف اونا نمیخوان یه خونه ای ویلایی واس یه شب هزینه کنن

کاش تصویرت نفس می کشید مادر

رودادی بهشون گلم که ازهمه چیزت میپرسن

بنظرم قشنگ‌ورک بگو متاسفانه جانداریم .

بعدازمجلستم انشاءا...بایک جعبه شیرینی بروپیششون

پیشاپیش عروسیتون مبارک خوشبخت بشی انشاءا...

عروس شمال😊

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
دقیقا منم این روزا دغدغه ام شده ، از یه طرف باشن خوش میگذره از یه طرف اونا نمیخوان یه خونه ای ویلایی ...

راستی ت اقوام پدربزرگی مادربزرگی دایی عموکلا خونه حیاط دار ندارن؟؟؟چون گفتی ت حیاط میخای بگیری پرسیدم

خب دعوتشون کن ولی دیگه به تو که مربوط نیست کجا میخوان بمونن اونا خودشون باید بفکر باشن

آره باید پررو باشم بگم خونه جا نداریم

راستی ت اقوام پدربزرگی مادربزرگی دایی عموکلا خونه حیاط دار ندارن؟؟؟چون گفتی ت حیاط میخای بگیری پرسید ...

عروسیم و حتی حنابندونم تو تالار عزیزم ، منتها اینا میخوان از شب حنا بیان تا بعد عروسی