2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین. ورم روی دنبالچه

6487 بازدید | 26 پست

سلام. شوهرم دیروز یهویی سر کار دنبالچش درد گرفته و از دیروز واسه حرکت مشکل داره درد داره. روی دنبالچش زیر پوست ی چیز مثل عفونتی که سفت باشه هست که دیده نمیشه اما دست بذاریی حسش میکنی. فشارش روی دنبالچس و به خاطر همین درد میکنه. این جی میتونه باشه؟ آبسس یا چیز دیگه؟ کسی تجربه داره؟ نگرانم تا شب بریم دکتر 

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از دوستام اینجوری شد، کیست موسی بود با جراحی درش اورد

ممنون. بعد کیستش پیدا بوده یا داخلی؟

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

عزیزم من خودم چند سال پیش اینطوری شدم دکتر نرفتم یه آشنایی داشتیم ارتوپد بود رفتم پیش اون دید گفت ۱۰ جلسه بیام ..من ۹ جلسه رفتم سه چهار تا کار برام انجام میداد به مرور زمان تواون ۹ جلسه خوب شد..

عزیزم من خودم چند سال پیش اینطوری شدم دکتر نرفتم یه آشنایی داشتیم ارتوپد بود رفتم پیش اون دید گفت ۱۰ ...

شما هم اون چیز سفت احساس میشد؟ مثل ورم

آره آره دقیقا همون ی چیز سفت بود دردم میکرد

کیست نبود؟ چی بود؟

نمیدونم والا چی بود ولی نگران نباش چیز خاصی نیس بهتره همون پیش دکتر بری بهت میگه که دقیقا چیه ب من ک ...

نمیدونم. امید به خدا. میگه حس میکنم این ورمه باعث فشار به دنبالچم میشه.

اره دیگه فشار میاره ولی چیز نیس عزیزم

رفتیم دکتر. دو تا دکتر. اولی گفت کیست موییه فردا بیا عمل کنم. دومی گفت صبر کن و آنتی بیوتیک داد و گفت خودش سر باز میکنه. خیلی کلافم. سرم داره میترکه. به نظرتون عمل کنه یا صبر؟