2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین. ورم روی دنبالچه

| مشاهده متن کامل بحث + 6493 بازدید | 26 پست

سلام گلم شوهرتون خوب شدن?اخرش چی بود منم دقیقا همینطورم

هیچوقت قوی نمیشوی تا زمانی ک قوی بودن و قوی ماندن تنها انتخابت باشه🙂متاهل ❤💍دوستام بهم میگن بهترین مشاوره بد اخلاق دنیا 😐تجربه نشون داده تو هر طور باشی مردم طور دیگه ای فکر میکنند ؛پس خودت باش دنيا "اصالت" را ستایش میکند!🙂❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم شوهرتون خوب شدن?اخرش چی بود منم دقیقا همینطورم

سلام عزیزم

پارسال عمل کرد

کیست مویی داشت گلم که آبسه کرده بود

براش جراحی کرد. روزای اخر قبل جراحی چرک ازش میومد. شما حتم زود برید دکتر تا اگه خدای نکرده نیاز به عمل دارین تا کوچیکتره درش بیارین. من شوهرم دیرفهمید و عمل که کرده بود چون مقدار عفونتش زیاد بود باز گذاشت دوماه طول کشید تا گوشت بیاره. هرروزم میرفت پانسمان عوض میکرد. دقیقا پارسال اواخر آذر عمل کرد.

البته برا خانوما مثلا ممکنه در اثر بارداری و زایمان‌اینا دنبالچه دردناک باشه و اصلنم چیزی نباشه.

سوالی داشتین در خدمتم

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
سلام عزیزم پارسال عمل کرد کیست مویی داشت گلم که آبسه کرده بود براش جراحی کرد. روزای اخر قبل جراحی ...

الهی فداتشم ی دنیا ممنون گلم😭😭😭😭

هیچوقت قوی نمیشوی تا زمانی ک قوی بودن و قوی ماندن تنها انتخابت باشه🙂متاهل ❤💍دوستام بهم میگن بهترین مشاوره بد اخلاق دنیا 😐تجربه نشون داده تو هر طور باشی مردم طور دیگه ای فکر میکنند ؛پس خودت باش دنيا "اصالت" را ستایش میکند!🙂❤
الهی فداتشم ی دنیا ممنون گلم😭😭😭😭

خرا نکنه عزیزم

نگران نباش اولا شما معلوم نیس هنوز چیه

دوما اصلا عمل سختی نیس

سوما از بعدش میتونی به کارات برسی فقط پانسمان داری

علائمت چیه؟

جوشی چیزی حس میکنی؟

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
خرا نکنه عزیزم نگران نباش اولا شما معلوم نیس هنوز چیه دوما اصلا عمل سختی نیس سوما از بعدش میتونی ...

پناه برخدا عزیزم خیلی درد دارم ...نمیتونم بشینم و دراز بکشم 

ن جوش ندارم ولی ورم کرده حس مکنم و سفت شده واقعا اذیتم😭😭😭

پناه برخدا عزیزم خیلی درد دارم ...نمیتونم بشینم و دراز بکشم  ن جوش ندارم ولی ورم کرده حس مکنم ...

حتما در اولین فرصت برو دکتر گلم

شوهر منم نمیتونست دیگه بشینه و بخابه

قبلش تو این ناحیه احساس سوزش یا قلقلک نداشتی؟

حتما در اولین فرصت برو دکتر گلم شوهر منم نمیتونست دیگه بشینه و بخابه قبلش تو این ناحیه احساس سو ...

اره عزیزم میرم حتما 

سوزش ن ولی قلقلک چرا

اره عزیزم میرم حتما  سوزش ن ولی قلقلک چرا

خب احتمالا همون کیست موییه چیزی نیست نگران نباش. خبرشو به منم بده عزیزم. 

اره عزیزم میرم حتما  سوزش ن ولی قلقلک چرا

سلام گلم

رفتی دکتر؟

بهتری؟

حتما در اولین فرصت برو دکتر گلم شوهر منم نمیتونست دیگه بشینه و بخابه قبلش تو این ناحیه احساس سو ...

عزیزمظاهرکیست مویی شوهتون چه شکلی بود؟منم دنبالچم درد میکنه توظاهرهیچی ندارم خوابیدنی هم چیزی حس نمیکنم فقط بلند شدنی خیلی فشارکه میدم انگار کمی استخوانم بالااومده باشه اونم فقط بالمس ولی تولمس اصلا دردنداره دیروز معاینه شدم گفتن چیزی نیست

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               

سلام عزیزم مرحم سیاه از داروخانه بگیر پُر ملات بدون فشار با گوش پاک کن بمال روی ناحیه درد و اونجایی که حالت آبسه داره بعد  پلاستیک فریزر بزار روش ی شب تا صبح بمونه قشنگ عفونتو میکشه بیرون بعدش با دستمال آروم بدون فشار پاک کن میبینی که سر باز کرده و داره عفونتا میریزه بیرون اصلا نباید فشارش بدین بعدم مجدد دوباره مرحم سیاه بمال پلاستیک فریز بزار روش دو یه بار این کارو تکرار کن تا کامل تخیلی بشه بعدشم که حس کرد خوبه خوب شده پماد چشمی روش بمال تا جای زخم خوب بشه اصلا هم آب نباید بهش بخوره یعنی تو این چند روز نباید حمام بری من خواهرم  الان این جوری شده بریدمش دکتر گفت آبسه اس یه نوع کیست مویی که باید سریع جراحی بشه الانم   تو مرحله ی دوم مرحم سیاهه و الان میگه دردش خیلیییی کم شده