اینکه بتونن یه شعرو با ریتم خودش و با مفهوم بخونن جوری که وقتی بشنوین بدونین چی داره میخونه
ممنون از نظراتتون😊❤
فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
خب وقتی یادگیریش قویه اره ولی سخت نگیر بهش الان اما بزرگتر شد برنامه های بهتری براش بچین و حتم ...
چقدر کار آدم سخت میشه و نگرانیش بیشتر
نگران اینکه نکنه این همه نبوغ بچه رو خراب کنیم
من همیشه استرس دارم میگم دخترم واقعا دختر بفهم و خوبیه خدا کنه بتونم آیندشو تامین کنم تا بهترین بشه
دختر شما هم خیلی عجیبه ها😊ندیدم اصلا اینجوری
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
چقدر کار آدم سخت میشه و نگرانیش بیشتر نگران اینکه نکنه این همه نبوغ بچه رو خراب کنیم من همیشه استر ...
ن بابا اینقدر زیادن البته من بداخلاقم خیلی .دخترم درکنارهوش زیادش خیلی خودرای و دیکتاتورخیلی لجباز و اخلاقش جوریه ک حرف حرف خودشه و اگه چندین روزهم بگذره کوتاه نمیاد براهمین من عصبانی زیاد میشم 😥
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ن بابا اینقدر زیادن البته من بداخلاقم خیلی .دخترم درکنارهوش زیادش خیلی خودرای و دیکتاتورخیلی لجباز و ...
دختر منم😐تا یه پرتقالو پوست بکنه بخوره صد جور قر و غمزه میاد،پوستشو نکن بده خودم،نمیتونه غرغر که نمیتونم یکمشو باز کن باز بده دستش،بعد که پوستشو کند تراژدی بعدی اینه؛چطوری دوست داری بخوریش چون اگه باب میلش نباشه باز شروع میکنه،میگه بزار خودم وقتی حسابی چلوندش میگه نمیتونم خودم براش بازش میکنم...
اوووه،در کنار اینکه خیلی مودبه و بانظم گاهی بسیار بدقلق و اعصاب خرد کن میشه
من در حد دختر شما ندیدم تا حالا
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر منم😐تا یه پرتقالو پوست بکنه بخوره صد جور قر و غمزه میاد،پوستشو نکن بده خودم،نمیتونه غرغر که نم ...
ایشالا ک همشون سلامت باشن بچه های مثه منو شما کلا چند پله از لحاظ رفتاری جلوتر از بچه های دیگه تا حالا صد نفر ب من گفتن دختر انگار ی دختر ده ساله اصلا حرفاش شبیه بچه های دوساله نیس 🙄
ایشالا ک همشون سلامت باشن بچه های مثه منو شما کلا چند پله از لحاظ رفتاری جلوتر از بچه های دیگه تا حا ...
عزیزم
ان یکاد وصل کن به لباسش چشمش نزنن
1
5
10
15
20
25
30
35
40