2777
2789

میخوام ببینم سن طبیعیش چن سالگیه

اینکه بتونن یه شعرو با ریتم خودش و با مفهوم بخونن جوری که وقتی بشنوین بدونین چی داره میخونه

ممنون از نظراتتون😊❤

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترمن ک ازدوسال ونیمگیش میخونه😄

وزن فعلی 82👈هدف اول 75👈هدف دوم👈70👈هدف سوم 65👈هدف چهارم 60،خیییلی تلاش کردم دکتررفتم توخونه رژیم گرفتم تاحالا نشده.... ولی عیب نداره ازاین ب بعد میتونم چون خیییلی اذیت میشم توهرشرایطی... من مییییتوووونم💪💖

خواهر زاده شیرین زبون من یه ماه دیگ دو سالش میشه شعر میخونه با اون زبونش...دردو بلاش بجونم

دلم تنگ شد براش یهو

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀
من خودم یکم نبوغ در وجودم بوده از ۲ سالگی ی عالمه شعر میخوندم 

دختر منم دو سال و یه ماهشه چن تا شعر بلده بخونه

میخوام اگه نبوغ در وجودشه جدی بگیرمش😑😁😁

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

دختر من 20 ماهشه خیلی وقته تاب تاب عباسی رو میخونه فقط همینو بلده اونم فقط همین جمله اش رو😂

براش کتاب شعر گرفتم سعی میکنم بخونم اونم با دقت گوش میده

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

دخترم سه سالشه خیلی وقته شعر میخونه نمیدونم چند ساله بود دقیقا

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا