2777
2789
عنوان

بچه هاتون از چن سالگی شعر میخوندن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 50 پست
آره خییلی خوبه، هرروزکه میادخونه میبینم ی چیزجدیدبراخودش میخونه، ولی بعضی وقتا مریض میشه یای بارموها ...

وااای

از این چیزام داره واقعا پس

منم میخواستم‌از اول مهر بزارمش اما گفتن الان فصل سرما و مریضیه و هر روز از یکی مریض میشه شپش هم که زیاد بود

منصرف شدم

اما تو خونم که هست فقط داره کارتون میبینه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خییلی خوبه، هرروزکه میادخونه میبینم ی چیزجدیدبراخودش میخونه، ولی بعضی وقتا مریض میشه یای بارموها ...

آره مهدم خوبه

دختر منم میاد تا چیزای جدید یاد گرفته😊البته دو سالشه،بیشتر مشخصه بازی های گروهی میکنن و ورزش و اینا

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
وااای از این چیزام داره واقعا پس منم میخواستم‌از اول مهر بزارمش اما گفتن الان فصل سرما و مریضیه و ...

آره اینارم داره الان ی هفته ای میشه نبردمش ازترس این آنفولانزا

وزن فعلی 82👈هدف اول 75👈هدف دوم👈70👈هدف سوم 65👈هدف چهارم 60،خیییلی تلاش کردم دکتررفتم توخونه رژیم گرفتم تاحالا نشده.... ولی عیب نداره ازاین ب بعد میتونم چون خیییلی اذیت میشم توهرشرایطی... من مییییتوووونم💪💖
به نظر شما دختر من دو سالگی شعر میخونه هم میشه بگم خیلی باهوشه؟؟میخوام اگه واقعا اینطوره حواسم باشه ...

خب رفتارای دیگش چطوریه ببین مثلا دختر من ۸ماهگی ۵۰تا لغت میگفت تو یکسالگی جمله میگفت اشکال هندسی بلد بود اعداد بلد بود .دختر شما دیگه چ کارایی میکرد یا میکنه

وااای از این چیزام داره واقعا پس منم میخواستم‌از اول مهر بزارمش اما گفتن الان فصل سرما و مریضیه و ...

بذاریکم هوابهترشد ببرش چون اولشم هست

وزن فعلی 82👈هدف اول 75👈هدف دوم👈70👈هدف سوم 65👈هدف چهارم 60،خیییلی تلاش کردم دکتررفتم توخونه رژیم گرفتم تاحالا نشده.... ولی عیب نداره ازاین ب بعد میتونم چون خیییلی اذیت میشم توهرشرایطی... من مییییتوووونم💪💖
آره مهدم خوبه دختر منم میاد تا چیزای جدید یاد گرفته😊البته دو سالشه،بیشتر مشخصه بازی های گروهی میکن ...

آره هرروزمیادبرام تعریف میکنه شعرمیخونه خییلی خوشحال میشم، خوبه اگه مریضی و... نباشه

چند سااشه؟

الان ک س سالو س ماهشه ولی تقریبا ازدوسالونیمگیش گذاشتم مهد

خب رفتارای دیگش چطوریه ببین مثلا دختر من ۸ماهگی ۵۰تا لغت میگفت تو یکسالگی جمله میگفت اشکال هندسی بلد ...

اعدادو یعنی بشماره؟؟

میدونی،تا هرچی خودم یادش دادم بلده،در کل رفتاراش یکم بقیه رو متعجب میکنه،حرفایی که میزنه،نقاشی که میکشه

ولی خب خودم بیشتر کارای دیگه رو از سر سرگرمی باهاش انجام دادم،نقاشی میکشم براش ولی آموزشیش نکردم تا حالا

به نظر شما آموزشش بدم؟؟میدونم همه چیو خیلی زود میگیره و میفهمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
آهاا عزیزم خدا حفظش کنه 

قربونت 😘

اعدادو یعنی بشماره؟؟ میدونی،تا هرچی خودم یادش دادم بلده،در کل رفتاراش یکم بقیه رو متعجب میکنه،حرفای ...

خب  وقتی یادگیریش قویه اره ولی سخت نگیر بهش الان اما بزرگتر شد برنامه های بهتری براش بچین و حتما بفرستش کلاس زبان اینو ی روانشناس بین المللی ک اومده بود مغازه همسرم بهم گفت ده دقیقه بادخترم صحبت کرد بهم میگفت بی نهایت باهوشه این بچه .

اعدادو یعنی بشماره؟؟ میدونی،تا هرچی خودم یادش دادم بلده،در کل رفتاراش یکم بقیه رو متعجب میکنه،حرفای ...

ارههه خیلی خوبه اگه ع این سن با بازی و سرگرمی یادش بدی اگه علاقه نشون بده  جدی بگیرش 

ارههه خیلی خوبه اگه ع این سن با بازی و سرگرمی یادش بدی اگه علاقه نشون بده  جدی بگیرش

آره خودشم توجه میکنه و گوش میده و علاقه داره

مربیای مهدشم میگن خیلی بفهمه و کلا بچه زیر سه سال قبول نمیکنن ولی دختر منو قبول کردن چون میگفتن خیلی عاقله

خدا کنه حیفیش نکنیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40