شقایق۶۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 2325 عنوان علم اسامی 198 بازدید | 13 پست سلام خانوما شما میشناسیدشخص مطمعنی که بشه ازش در مورد ارزیابی اسم سوال کرد ؟و آیا واقعا اسم تو سرنوشت تاثیر داره 1398/09/10 | 19:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترشیده۲ عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 6163 اره تاثیردارهدختر داییم اسمش یاسمن بودمریض میشد داشت میمردی عالمی بهش گف اسمشو تغییربدهتغییردادن خوب شد الانم ۲۰سالشه هیچیش نی😶 به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدمسایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدمننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشمتا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
مامانمهربونم عضویت: 1397/05/26 تعداد پست: 10678 منم خیلی دوس دارم بدونم در این مورد السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه "عجّل اللّه تعالي فرجه" به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
شقایق۶۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 2325 بله کوروش زود میمیرن سینا عاقلن شراره بدجنس منظورم علمیه که اسم بچه رو با پدرومادر میسنجن و میگن براش مناسبه یا نه
شقایق۶۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 2325 اره تاثیرداره دختر داییم اسمش یاسمن بود مریض میشد داشت میمرد ی عالمی بهش گف اسمشو تغییربده تغییر ... حالا این عالم و از کجا پیدا کنیم
قوری_گل_قرمزی1 عضویت: 1395/05/25 تعداد پست: 9502 تو نت بزنید اسم بر اساس حروف ابجد میاره با یه روش و جدول میشه سرنوشت شخص و بر اساس اسم خودش و مادرش گفت.البته نمیدونم چقدر صحیح هست. ولی من برای سرگرمی اسم همه اطرافیانم و زدم و فالشونو خوندم جالبه به هر که مینگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
ترشیده۲ عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 6163 حالا این عالم و از کجا پیدا کنیم نمیدونم والا قضیه مال ۲۰سال پیشهمامانم واسم تعریف کرد به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدمسایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدمننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشمتا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
شقایق۶۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 2325 الان تو نت دیدم اسم طرف و با پدر مادرش میخواد واسه دخترم زدم خوب نیومد نگران شدم دو ثانیه ای حساب میکنه
شقایق۶۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 2325 الان تو نت دیدم اسم طرف و با پدر مادرش میخواد واسه دخترم زدم خوب نیومد نگران شدم دو ثانیه ای حساب می ... واسه مادربزرگ منم اتفاق افتاد اسمشو عوض کردن ۸۵ سال عمر کرد
مامانمهربونم عضویت: 1397/05/26 تعداد پست: 10678 الان تو نت دیدم اسم طرف و با پدر مادرش میخواد واسه دخترم زدم خوب نیومد نگران شدم دو ثانیه ای حساب می ... آدرس سایت بده عزیزم منم چند وقته خ ذهنم درگیر السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه "عجّل اللّه تعالي فرجه" به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.