2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نازی  علائمی داری  مثل درد نوک سینه و ....

نه فقط تخدانام تیر میکشید 

خدایا خسته شدم از انتظار میشه یه نی نی صحیح و سالم بهم بدی 😍😍 میشه یه روزی منم مامان شم😭😭😭دوستان برایه مامان شدنم دعا کنین😭😭😭

یه چیزی میگم نمیخوام نا امیدت کنم ولی من پارسال سقط داشتم تا الان جلوگیری داشتیم یه بار از دست در رفت منم علائم بارداری رو داشتم بی بی زدم سریع مثبت شد ولی باردار نبودم، حتی گاهی اوقات بی دلیل بی بی میگیرم بازم مثبته بدون بارداری😁 خواستم بگم تا عقب ننداختی زیاد درگیرش نشو

دریغ کز شبی چنین سپیده سر نمیزند
مال من عصر دیروز همینطور بود اما صبح زود زدم منفی 😕 

من امروز صب با اولین ادرار زدم

خدایا خسته شدم از انتظار میشه یه نی نی صحیح و سالم بهم بدی 😍😍 میشه یه روزی منم مامان شم😭😭😭دوستان برایه مامان شدنم دعا کنین😭😭😭
تا چیزی نباشه بییی چک الکی هاله نمیندازه زمانی ک اقدام بودم هر وقت بیبی چک میذاشتم بعد چند ساعت هم س ...

ایشالا دقیقا ماهایه قبل فقط یه خط میوفتاد حتی بعد از چند ساعت

من چشم چپم ميپريد كمردرد داشتم سينه درد داشتم و يبوست شدم ، موعدت كيه ؟

من گوشه راستم یه جوری شده بود برا چند دقیقه ولی خب بیشتر عضله درد داشته ۱۵ام موعده

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  
عزیزم اگرهاله کمرنگ انداخته وتوی فاصله یک ساعت بتا پاین هست مبارکه  مثبت ی

امیدوارممم خدا از دهنت بشنوه❤❤❤ یعنی میشه مامان شده باشم❤

یه چیزی میگم نمیخوام نا امیدت کنم ولی من پارسال سقط داشتم تا الان جلوگیری داشتیم یه بار از دست در رف ...

اره خودممـمیخوام صبر کنم تا روز موعدم برسه

انشالله بارداری عزیزم 

ایشالا