2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 97 پست
امیدورامممم برام خیلی دعا کنین

انشالله ک هستی مثبت فکر کن تا بهش برسی

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یک سال شد از اقداممو و این که پنج ماه تحت نظر دکتر بودم آخر این ماه خسته شدم نه دارو خوردم نه هی ...

منم از اذر ساله قبل تو اقدام بودم فروردین رفتم دکتر از خردار هم داروهامو شرو کردم تا اینکه مهر ماه دکتر برایه شوهرم از اسپرم نوشت هر کاری کردمم نرفت منم این ماه باهاش لج کردم و گفتم تو نمیری از منم دیگه قرص نمیخورم بزار هر چی میخواد بشه امید به خدا که امروز بی بی زدم هاله انداخت

خدایا خسته شدم از انتظار میشه یه نی نی صحیح و سالم بهم بدی 😍😍 میشه یه روزی منم مامان شم😭😭😭دوستان برایه مامان شدنم دعا کنین😭😭😭
عزیزم من چند روز پیش عضله های رانم پشتمو گردنو سرو بازو و دنده هام گرفته بود با کشاله های رانم دوروز ...

احتمال زياد بارداري

ایشالله همه منتظرا مامان بشن😍😍😍😍
بچه ها من عکس بی بی بزارم؟

بذار

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
منم از اذر ساله قبل تو اقدام بودم فروردین رفتم دکتر از خردار هم داروهامو شرو کردم تا اینکه مهر ماه د ...

آخه الهی منم آذر ساله قبل شرو کردیم اقدامو😁😁😁

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  

من ۵ روز دیر کردم قشنگ دیگه فک کردم باردارم تا دیروز ترکیدم البته قبلش حسابی کتک و کاری از شوهرم و تا صبح گریه کردم و تنم تیر میکشید فک کنم سقط شد😔

من و عشقم عاشق همیم😍😍😍تازه متولد شدم بعد تمام اتفاقات زندگیمون توام کمکم کردی ای یارم با تموم دردایی که باهم کشیدیم😞😢 همه رو از یادم میبرم بخاطر خودمون 😍🤗
همون بخدا منم سپردم  به خودش خدا  به حق این اذان دل همه ی منتظرا رو شاد کنه  دل م ...

الهی امین❤❤

خدایا خسته شدم از انتظار میشه یه نی نی صحیح و سالم بهم بدی 😍😍 میشه یه روزی منم مامان شم😭😭😭دوستان برایه مامان شدنم دعا کنین😭😭😭