2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 97 پست
خانوما واسه من تو عکس خیلی واضح نیست ولی خودم قشنگ میبینمش خیلی برام دعا کنین خدا یه نی نی سالم و سل ...

توکل بخدا  بالاخره  خدا یروزی هم  نگاه  به ما بندهای حقیرش میندازه  که چقد دوست داریم  یه فرشته کوچولو داشته باشیم

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه مال منم فقط هاله بود 

همش میترسم بی بی خراب باشه یا من زود زده باشم

خدایا خسته شدم از انتظار میشه یه نی نی صحیح و سالم بهم بدی 😍😍 میشه یه روزی منم مامان شم😭😭😭دوستان برایه مامان شدنم دعا کنین😭😭😭
بسلامتی عزیزم  الان چند وقتتون؟؟ یادتون هست  ماه اول  قبل پری  علائمی داش ...

ممنونم عزيزم

انءشالله قسمت خودت و همه منتظرا😍

سينه درد داشتم الان ٣٦ هفته ام

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمين
ان شاالله ک باردار باشی.دارو خوردی یانه؟؟

اره این ماه لتروزول خورده بودم

خدایا خسته شدم از انتظار میشه یه نی نی صحیح و سالم بهم بدی 😍😍 میشه یه روزی منم مامان شم😭😭😭دوستان برایه مامان شدنم دعا کنین😭😭😭
ایشالا عزیزم که بارداری واسه منم دعا کنید چند روز دیگه موعدمه  منم باردار باشم  آخه رف ...

ایشالا همه ی چشم انتظارا دامنشون سبز شه من و توام همینطور

ممنونم عزيزم انءشالله قسمت خودت و همه منتظرا😍 سينه درد داشتم الان ٣٦ هفته ام

آخه عزیزم😍😍 ایشالا به سلامتی  زایمان کنی و بچت و صحیح و سالم بغل بگیری   پر روزی باشه واسه😘😘😘

.
براي منم بعد ٤٥ دقيقه مثبت شد

یعنی منم امیدوارم باشم یا اینکه ۳روز زودتر از موعدم زدم

ممنونم عزيزم انءشالله قسمت خودت و همه منتظرا😍 سينه درد داشتم الان ٣٦ هفته ام

عزیزم من چند روز پیش عضله های رانم پشتمو گردنو سرو بازو و دنده هام گرفته بود با کشاله های رانم دوروز کامل گرفت بعد دورو سینه دردو حساس شدن نوکش شروع شد و همچنان یه کم کمرم درد میکنن و بعضی وقتا واژنم تیر میکشه خوابم زیاد شده ممکنه علایم لانه گزینی باشه؟؟؟🤔

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  
امیدورامممم برام خیلی دعا کنین

تا چیزی نباشه بییی چک الکی هاله نمیندازه زمانی ک اقدام بودم هر وقت بیبی چک میذاشتم بعد چند ساعت هم سفید بود .ان شاءالله مامانی😍

غصه نخور همه چی درست میشه...