خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
منم یک سال شد از اقداممو و این که پنج ماه تحت نظر دکتر بودم آخر این ماه خسته شدم نه دارو خوردم نه هی ...
منم از اذر ساله قبل تو اقدام بودم فروردین رفتم دکتر از خردار هم داروهامو شرو کردم تا اینکه مهر ماه دکتر برایه شوهرم از اسپرم نوشت هر کاری کردمم نرفت منم این ماه باهاش لج کردم و گفتم تو نمیری از منم دیگه قرص نمیخورم بزار هر چی میخواد بشه امید به خدا که امروز بی بی زدم هاله انداخت
خدایا خسته شدم از انتظار میشه یه نی نی صحیح و سالم بهم بدی 😍😍 میشه یه روزی منم مامان شم😭😭😭دوستان برایه مامان شدنم دعا کنین😭😭😭
من ۵ روز دیر کردم قشنگ دیگه فک کردم باردارم تا دیروز ترکیدم البته قبلش حسابی کتک و کاری از شوهرم و تا صبح گریه کردم و تنم تیر میکشید فک کنم سقط شد😔
من و عشقم عاشق همیم😍😍😍تازه متولد شدم بعد تمام اتفاقات زندگیمون توام کمکم کردی ای یارم با تموم دردایی که باهم کشیدیم😞😢 همه رو از یادم میبرم بخاطر خودمون 😍🤗