nazi68kh مدیر عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 444 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 97 پست خانوما من ۳روز مونده به موعدم امروز زد به سرمو بی بی زدم تقریبا بعد از ۲۰دقیقه نگاش کردم قشنگ هاله انداخته بود حالا احتمال داره که باردار باشم؟ خیلی استرس گرفتم ۱ساله تو اقدامم برام خیلی دعا کنین ❤❤❤ خدایا خسته شدم از انتظار میشه یه نی نی صحیح و سالم بهم بدی 😍😍 میشه یه روزی منم مامان شم😭😭😭دوستان برایه مامان شدنم دعا کنین😭😭😭 1398/09/10 | 11:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shadishayan عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 26 خب پس بزار چند روز دیگه دوباره بزار ایشاالله مثبت میشه وااای خداکنه خدا از دهنتون بشنوه ، انشالله مثبت بشه ،انشالله همه ی خانما به خواستشون برسن ،ممنون که دلگرمی میدی مهربون
مامان_سیندخت عضویت: 1396/01/23 تعداد پست: 6024 آخه عزیزم😍😍 ایشالا به سلامتی زایمان کنی و بچت و صحیح و سالم بغل بگیری پر روزی باشه وا ... فدات بشم❤️❤️❤️❤️انءشالله زود زود باردار ميشي فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمين
شهلا_سعیدی عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 4742 عزیزم ببخشیداشتباه شد منظورم با استاترهست.ایشالاکه برای شماهم به زودی زودی مثبت میشه مرسی گلم😔😭 خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی 1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم
pariaپریا عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 1087 فدات بشم❤️❤️❤️❤️انءشالله زود زود باردار ميشي مرسی مهربون😘😘😘 .
شهلا_سعیدی عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 4742 وااای خداکنه خدا از دهنتون بشنوه ، انشالله مثبت بشه ،انشالله همه ی خانما به خواستشون برسن ،ممنون که ... قربونت عشقم خیالت راحت مثبت میشه 😘😘 خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی 1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم
مامان_سیندخت عضویت: 1396/01/23 تعداد پست: 6024 عزیزم من چند روز پیش عضله های رانم پشتمو گردنو سرو بازو و دنده هام گرفته بود با کشاله های رانم دوروز ... احتمالش هست ولي درگير علائم نشو يك وقت خدايي نكرده باردار نباشي بعد خيلي اذيت ميشي فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمين
nazi68kh مدیر استارتر عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 444 عزیزم وقتی باردار نباشی خب اصلا هاله ام بعد یک ساعت نمیندازه من خودم دوساعت سه ساعت صبر کردم هاله ام ... دقیقا مثله من ماهایه قبل میزدم فقط یه خط مینداخت حتی نگهشون میداشتم چند روز بعد نگاشون میکردم همون یه خط بود خدایا خسته شدم از انتظار میشه یه نی نی صحیح و سالم بهم بدی 😍😍 میشه یه روزی منم مامان شم😭😭😭دوستان برایه مامان شدنم دعا کنین😭😭😭
شهلا_سعیدی عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 4742 احتمالش هست ولي درگير علائم نشو يك وقت خدايي نكرده باردار نباشي بعد خيلي اذيت ميشي آره هروقت به این علایم فکر میکنم میگم بیخیال هرچی خدا بخواد 😄ایشاالله نی نیت سالم بیاد بغلتو زیر سایه خودتو همسرت پیر شه و خوشبخت شه خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی 1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم
شهلا_سعیدی عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 4742 دقیقا مثله من ماهایه قبل میزدم فقط یه خط مینداخت حتی نگهشون میداشتم چند روز بعد نگاشون میکردم ... آره دیگه من خودم تو این یک سال که ندیدم یه بارم هاله بندازه 😒 خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی 1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم
مامان_سیندخت عضویت: 1396/01/23 تعداد پست: 6024 آره هروقت به این علایم فکر میکنم میگم بیخیال هرچی خدا بخواد 😄ایشاالله نی نیت سالم بیاد بغلتو زیر سا ... فدات بشم عزيزم❤️نگران نباش انتظار سخته ولي تموم ميشه تموم اين روزا رو منم گذروندم انءشالله زود زود مامان ميشينا اميد نباش فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمين
nazi68kh مدیر استارتر عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 444 توکل بخدا بالاخره خدا یروزی هم نگاه به ما بندهای حقیرش میندازه که چقد ... الهی امین خدایا خسته شدم از انتظار میشه یه نی نی صحیح و سالم بهم بدی 😍😍 میشه یه روزی منم مامان شم😭😭😭دوستان برایه مامان شدنم دعا کنین😭😭😭
شهلا_سعیدی عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 4742 فدات بشم عزيزم❤️نگران نباش انتظار سخته ولي تموم ميشه تموم اين روزا رو منم گذروندم انءش ... ایشاالله نه ناامید نمیشم مرسی از دعات گلم خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی 1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم
جانا23 عضویت: 1397/11/14 تعداد پست: 1210 خانما من مهرماه سقط داشتم بعد آبان پریود شدم بعدش همسرم عمل واریسکول کرد و نزدیکی نداشتیم فقط یبار اونم چند روز بعدپریودی که فکرنکنم تخمک اونموقع ازاد بشه الان 5 روزاز موعدم گذشته پریود نشدم همشم نفخو سرگیجه دارم و ترشح زیاد بنظرتون مشکلی هست به گمانم گم شده ام ، دراین هیاهوی بی پایان
iziam عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 15 عزیزم اگرهاله کمرنگ انداخته وتوی فاصله یک ساعت بتا پاین هست مبارکه مثبت ی
nazi68kh مدیر استارتر عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 444 مال من چند روز قبل موعد بکم عاله مینداخت چه خوب پس منم میتونم امیدوار باشم خدایا خسته شدم از انتظار میشه یه نی نی صحیح و سالم بهم بدی 😍😍 میشه یه روزی منم مامان شم😭😭😭دوستان برایه مامان شدنم دعا کنین😭😭😭