2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 97 پست
خب پس بزار چند روز دیگه دوباره بزار ایشاالله مثبت میشه

وااای خداکنه خدا از دهنتون بشنوه ، انشالله مثبت بشه ،انشالله همه ی خانما به خواستشون برسن ،ممنون که دلگرمی میدی مهربون 

آخه عزیزم😍😍 ایشالا به سلامتی  زایمان کنی و بچت و صحیح و سالم بغل بگیری   پر روزی باشه وا ...

فدات بشم❤️❤️❤️❤️انءشالله زود زود باردار ميشي

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمين

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای خداکنه خدا از دهنتون بشنوه ، انشالله مثبت بشه ،انشالله همه ی خانما به خواستشون برسن ،ممنون که ...

قربونت عشقم خیالت راحت مثبت میشه 😘😘

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  
عزیزم من چند روز پیش عضله های رانم پشتمو گردنو سرو بازو و دنده هام گرفته بود با کشاله های رانم دوروز ...

احتمالش هست ولي درگير علائم نشو 

يك وقت خدايي نكرده باردار نباشي بعد خيلي اذيت ميشي

عزیزم وقتی باردار نباشی خب اصلا هاله ام بعد یک ساعت نمیندازه من خودم دوساعت سه ساعت صبر کردم هاله ام ...

دقیقا مثله من ماهایه قبل میزدم فقط یه خط مینداخت حتی نگهشون میداشتم  چند روز بعد نگاشون میکردم همون یه خط بود

خدایا خسته شدم از انتظار میشه یه نی نی صحیح و سالم بهم بدی 😍😍 میشه یه روزی منم مامان شم😭😭😭دوستان برایه مامان شدنم دعا کنین😭😭😭
احتمالش هست ولي درگير علائم نشو  يك وقت خدايي نكرده باردار نباشي بعد خيلي اذيت ميشي

آره هروقت به این علایم فکر میکنم میگم بیخیال هرچی خدا بخواد 😄ایشاالله نی نیت سالم بیاد بغلتو زیر سایه خودتو همسرت پیر شه و خوشبخت شه

دقیقا مثله من ماهایه قبل میزدم فقط یه خط مینداخت حتی نگهشون میداشتم  چند روز بعد نگاشون میکردم ...

آره دیگه من خودم تو این یک سال که ندیدم یه بارم هاله بندازه 😒

آره هروقت به این علایم فکر میکنم میگم بیخیال هرچی خدا بخواد 😄ایشاالله نی نیت سالم بیاد بغلتو زیر سا ...

فدات بشم عزيزم❤️نگران نباش 

انتظار سخته ولي تموم ميشه 

تموم اين روزا رو منم گذروندم انءشالله زود زود مامان ميشي

نا اميد نباش

توکل بخدا  بالاخره  خدا یروزی هم  نگاه  به ما بندهای حقیرش میندازه  که چقد ...

الهی امین

خدایا خسته شدم از انتظار میشه یه نی نی صحیح و سالم بهم بدی 😍😍 میشه یه روزی منم مامان شم😭😭😭دوستان برایه مامان شدنم دعا کنین😭😭😭
فدات بشم عزيزم❤️نگران نباش  انتظار سخته ولي تموم ميشه  تموم اين روزا رو منم گذروندم انءش ...

ایشاالله نه ناامید نمیشم مرسی از دعات گلم

خانما من مهرماه سقط داشتم بعد آبان پریود شدم بعدش همسرم عمل واریسکول کرد و نزدیکی نداشتیم فقط یبار اونم چند روز بعدپریودی که فکرنکنم تخمک اونموقع ازاد بشه الان 5 روزاز موعدم گذشته پریود نشدم همشم نفخو سرگیجه دارم و ترشح زیاد بنظرتون مشکلی هست

به گمانم گم شده ام ، دراین هیاهوی بی پایان
مال من چند روز قبل موعد بکم عاله مینداخت

چه خوب پس منم میتونم امیدوار باشم