2777
2789
عنوان

داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 80 پست
عجب ادم بی چشم و روییه  شوهرت. والا چی بگم حالا خونه بنام خودت هست؟

خیلی نمک نشناسه والانم هی توپیاما میگه خونوادت منت میزارن سرم

یکی نیس بهش بگه پدرم اگ واسمون خونه نمیساخت اونم چ خووونه ای نوساز و خیلی شیک

ک الان باید توخیابون میبودیم

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋
نمیدونم اخه هی اطرافیانم میگن بچشو ببینه پایبندتر زندگیش میشه اخه میدونم اگ جداشم ارامشم بهتره ولی ...

اطرافیان دقیقا برعکس میگن...مردای خیلی ببخشید زن باز 90درصد خیانتشون تو حاملگی و بچه داریه...ب نظر من خودتو داغون نکن...سنی نداری خیانتای بعدیش داغونت میکنه پیرت میکنه...کسی ک مزه خیانت رفت زیر زبونش دیگه تمووووووم چ مرد چ زن

در من انگار کسی در پی انکار من است...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا همینطوره ... متاسفانه 👌

حرف زدن اسونه اماتوعمل سخته

از یطرف سخته این نامردو فراموش کنم ازیطرفم دلم نمیاد بچمو بدم😔

کاش باردار نبودم الان خیلی دست وپام آزادتر بود وراحت طلاقو انتخاب میکردم ولی قربون مصلحت خدا 😔😔😔

چه شرایط سختی داری، ناراحت شدم، نظر من اینه باهمفکری خانوادت تعهدات لازم روکتبیی شفاهی بگیری، وبه خاطر پسرت یه فرصت دوباره بهش بدی💕الهی که خدامشکلاتتون روبه پپا قدم کوچولوتون برطرف کنه و بهترین عاقلانه ترین تصمیم روبگیری

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
پدرم بهش گف اگ میخوای برگرده بیا وکالت ثبتی بده اگ یبار دیگ دخترم ازت همچین چیزی دید بدون هیچ چون وچ ...

زیر بار نمیره چون میدونه نمیتونه

زن بازی و ج ن ده گردی یه اعتیاده که نهفته مونده و فقط تنها قربانیش زن اون مرد هست 

اعتیادی که درمان نداره و هیچ مردی نمیخواد درمان شه از ابن درد چون لذت توشه و مردا فقط دنبال لذتن این وسط فقط زنی که رفته تو زندگیشون نابود میشه 

فیلم خراب دیدن و پورنو گرافی همش اعتیادهای بدون درمانه 

که نه کشف میشن نه‌درمان 

چه شرایط سختی داری، ناراحت شدم، نظر من اینه باهمفکری خانوادت تعهدات لازم روکتبیی شفاهی بگیری، وبه خا ...

ممنونم عزیزم انشالله😔

اینو دیگ نمیدونم ولی میدونم ک باخونوادش بداخلاقه و همش سر پدرمادرش داد میزنه و بی احترامی میکنه ک دی ...

کاش پدرت انقدر برای شوهرت مایه نمیزاشت ناراحت نشیا به هرحال داماده دیگه یه کم پررو میشه فکرمیکنه چه خبره حالا الآن حرص نخور به بچت فکرکن دنیا میاد بهت میگه مامانی دوست دارم و نهایت لذت زندگی رو میبینی

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘
کاش بچه نبود بخدا طلاق میگرفتم اما دلم بابچس پدرم بهش گفتم اگ اومد ارومتر باش حرف بزن و اینا میگه خ ...

الان شما عصبانی هستید.  زمان که بگذره کمی سبک میشید و بهتر تصمیم میگیرید . خدا بچتو حفظ کنه. مسئولیت شما الان اونه. همسرتون هم تحت شرایط بیکاری و بارداری شما و شاید دلایل دیگه مخصوصا هوس یک خبط و خطایی کرده و مطمئنا الان پشیمونن و مشخصه از روی خجالته که نمیان. به نظرش ارزش و اعتبار و تموم احترامی که پیش خانواده شما داشتن دود شده و رفته . که واقعا هم رفته و تا ابد به چشم هرزه و آدم بیخود بهش نگاه میشه. مگر اینکه توان تغییرشو داشته باشه و اعتماد همه رو مجدد جلب کنه و راهش خوشبخت کردن و رضایت شماست. که احتیاجش پوشیدن کفش آهنیه که واقعا راه طولانی و توان بالا میخواد.

خودت چی میخوای

همه چی تو دستای خودته. میتونی بسازی یا ویران کنی.قدرتشو داری ؟؟ 

میتونی میانه رو بگیری؟ 

چقدر مونده به فارغ شدنت؟

مادرتون این وسط چه نقشی داره؟ میتونه روی پدرتون تاثیر بزاره؟

به نظر من اصلا خانواده شوهرتو کاری نداشته باش . بگو خودمون مساله رو حل میکنیم 

با سیاست شوهرتو بکشید طرف خودتون. نشون بدید و براتون مهمه و بین تو و اون فرقی نمیزارن. فعلا وقت ادب کردن نیست. باید به پدرت و خانوادت و کمکهاشون اعتماد کنه .بزار بیاد و آشتی کنید . بعد یواش یواش و دوستی دوستی بکنید ازش پوستی 

با دعوا و قهر و جنجال و اینا زندگی درست نمیشه. فقط باید با زرنگی بکشیش طرف خانوادت و بعد تحت نظر پدر مادرت آدمش کنید. نمیدونم متوجه منظورم شدی یا نه! 

کاش میتونستم دقیق تر بگم . یاد خودم افتادم و از حرص اشتباهاتمون تنم داره میلرزه 

کاش پدر من و خودم و مادرم سیاست داشتیم . من وضعم این نبود

کاش پدرت انقدر برای شوهرت مایه نمیزاشت ناراحت نشیا به هرحال داماده دیگه یه کم پررو میشه فکرمیکنه چه ...

اخه اون هیچی نداشت مث گداس هرروز یجایی کارمیکنه و همشونم حقوقاشون کم ک نمیتونیم ازپس زندگی بربیاییم پدرمم بخاطر اینکه تورفاه باشم وخودم اذیت نشم کمک میکرد

دیگ هیچ ذوق وشوقی ندارم حتی نمیخوام وقت زایمانم برسه اخه نمیدونم این بچه قراره تاابد پیشم بمونه یانه

به نظرم از یه مشاور کمک بگیر عزیزم

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
من فک کردم واقعا ادم میشه و بخشیدم چون خیلی اخلاقش تغییرکرد ولی بااینحال بازم باپرویی میگه رفتی همه ...

خب الان دیگه روش نمیشه بیاد خونتون، از پدر مادرت خجالت می کشه، من هم شوهرم بهم خیانت کرده، اما بخشیدم و موندم، به نظرم وقتی ماجرا به خانواده ها کشیده بشه دیگه جمع کردن اون زندگی سخته، کاش با هم باید پیش ی مشاور خوب

الان شما عصبانی هستید.  زمان که بگذره کمی سبک میشید و بهتر تصمیم میگیرید . خدا بچتو حفظ کنه. مس ...

میدونم اگ پدرم ب شوهرم زنگ بزنه اون از خجالتش میاد

ولی پدرم خیلی ازشوهرم زده شده وبدش میاد

ازطرفی بابام میگه من بهشون زنگی نمیزنم تاخودش باپای خودش بیاد و داماد بزرگشون چون خونوادش نیستن هم باشه ک ازش تعهد بگیره جلو شوهرم 

ب داماده بگه ایندفعه دخترم برمیگرده اما دفعه دیگه برگشتی نیست وتوهم شاهدی نظرپدرم اینه

ولی میدونم هی داره بیشتر طول میکشه واونم نزدیک زایمانم میشه😔 یعنی بگم  ب پدرم باشوهرم تماس بگیره کوچیک نمیشیم؟