2777
2789
عنوان

داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 80 پست
خب الان دیگه روش نمیشه بیاد خونتون، از پدر مادرت خجالت می کشه، من هم شوهرم بهم خیانت کرده، اما بخشید ...

خودمم بخاطراین اوندفعه خیانتشو نگفتم ولی الان ک تکرار کرد دیگ نتونستم ببخشم 

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋

اول اینکه ای خدا اون پدر نازنینت رو نگه داره.دست گلش درد نکنه . خدا عمر با عزت بهش بده. اول اینو بگم فعلا به طلاق فکر نکن . همین راهی رو که بابات داره میره شما هم پشت سرش برو . بابا رو هم ضایع نکن.برای خودتم خوبه با عزت بری.اما شاید یجوری شد که اصلا اونم اینجوری نیاد که دلبخواه اونم بشه.اینم که میگه حرمتها رو شکوندی نخیر زورش داره که آبروش. پیش بابات رفته.بدون هیچ توجیهی نداره گلم گلم به یه زنه غریبه.آسمون بیاد زمین توجیه نداره. هر کس دیگه ای جای شما بود شک میکرد همسر شما هم که سابقه خراب پس این مدل فک کردن شما دور از ذهن نیست.اینا رو دارم برای وقتی میگم که خوتستین صحبت کنید و برید خونه زندگیت. اون پد شوهر که اینجور زنگ میرنه طبق حرفهای پسرش حرف میزنه دیگه پس اصلا رو اونا حساب نکن.نمیوتی بری صحت حرفش رو دراری؟ شماره زنه رو ورنداشتی؟ ای کاش میشد آشنایی کسی بابایی داداشی دایی رو بفرستی صحت حرفش رو بررسی کنن.حالا الان به چیزی یادم افتاد برای زایمان رضایت شوهر نمیخواد؟ فک کنم سزارین اینجوریه؟ شما حالا کم کم ۵ هفته وقت داری البته. اما اینکه بشینید چطور با هم سر صحبت رو باز کنید . چون باید حرف بزنید شما باید بگی چرا اینجوری فک کردی اونم صدق حرفهاشو بگه.اگه میتونی یه آشنایی مثلا خواهر شوهر کرده ای یا داداش بزرگتری اگه بزرگی توی فامیل که مورد احترام هر دو هست پیش قدم بشه منتها از طرف خودش نه اینکه بگه شما فرستادی.بره از خودش بگه بیاین حرف بزنید و خلاصه کدخدایی کنه دیگه که راهی برای حرف زدنتون باز بشه ولی نه اینکه بری سرتو گول بماله ها جلوی همون بزرگه حرفشو ثابت کنه وشوهرت صحبتهای تو رو بشنوه. ایشالا ببینید به کجا میرسه و اون جلسه چی میشه.اگرم چنین کسی ندارید مشاور خانواده بهترینه.یکی از خانواده خودتون (مثلا شما خبر نداری)بره به شوهرت بگه این خانوم شما حرفش اینه تو هم که حرفت اینه پس تکلیف این بچه چی میشه هر دو از خر شبطون پیاده شین و از ....حرف هم رو بشنوید برید پیش مشاور .باید راه کلام شما باز بشه.شما ببین میتونی ته توی حرفش رو دراری.ولی همینجوری نرو ها . با عزت برو . پس پیشنهاد من اینه یهراه کلامی برای هم باز کنید و همهحرفهاتون رو در آرامش ممکن بزنید با حضور یه بیطرف انشاالله ببین چی میشه اون جلسه.یه ماچ اساسی هم از اون بابای گلت بکن.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ببین با فاش کردن این موصوع همسرت بی پرواتر میشه.پس حالا ک فاشش کردی ب هیچ وجه خودت بلند نشو برو دقیقا بزار بیاد التماس .حتا شده خونه پدرت زایمان کنی انقدددد صبر کن تا بیاد حتمااا ازش حق طلاق یا ی امتیاز محکم بگیر.الکی خودتو سبک نکن برو بزار بفهمه هرکاری تاوانی داره.اونا بهیچ وجه نمیتونن بچه شیرخواره نگه دارن پس اصلااا جوابشو نده و کلا تهدید کن ب طلاق تا مجبور شه بهت ی امتیاز بده.ب مرگ بگیر ک ب تب راضی شه

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘

چه پدر خوبی داری. خدا حفظش کنه براتون. واقعا خیلی تو رو میخواد و آیندت براش مهمه. ببخشید میپرسم،  اگر دوست نداری جواب نده .کجایی هستید؟ این روحیه خانوادگی شما رو من داخل ترک زبانها و آذریها دیدم. اینکه دختر براشون مثل پسر اهمیت داره . 

پدر من اهل این کارها نیست اصلا. حتی راضی به دادن جهیزیه هم نیست .کلا داماد رو غریبه میدونن و دختر که رفت اگر مشکلی داشت کمک به رفعش نمیکنن و فقط میگن طلاق بگیر برگرد. خیلی خوبه که پدرتون پشتیبانتونه. خونه داده و کمک زندگیتونه. رابطه اشون قبل از این اتفاق چطور بوده ؟؟

اخه اون هیچی نداشت مث گداس هرروز یجایی کارمیکنه و همشونم حقوقاشون کم ک نمیتونیم ازپس زندگی بربیاییم ...

اینجوری نگو خواهر به هرحال بچت وجود داره و ناراحتی های تورو متوجه میشه یه کم باهاش حرف بزن شاید آروم شی...

نگران نباش شوهرت وقتی یه بار خیانت رو گذاشته کنار و باهات خوب بوده یعنی مسئولیت پذیره تو و بچه ی توی شکمت خانوادش هستید یه کم ازش فاصله بگیر تا متوجه بشه...

زود بخشیدن یه وقتایی طرف مقابل رو تشویق میکنه که باز میتونه اشتباه کنه و باز بخشیده بشه...

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘
اول اینکه ای خدا اون پدر نازنینت رو نگه داره.دست گلش درد نکنه . خدا عمر با عزت بهش بده. اول اینو بگم ...

مرسی عزیزم خوب توضیح دادی ولی اخه نمیخوام ب کسی از فامیلم فعلا بگم 

فقط شوهر خواهرشوهرم اون وساطت کرده باشوهرم حرف زده ک بیاد باشون اما راضی نشده وشوهرم بهشون گفته خجالت میکشه

دیگه چیزی ب ذهنم نمیرسه فقط میدونم اگ پدرم باش تماس بگیره ازخجالت پدرم مطمئنم میاد بنظرت ب پدرم بگم اینکارو کنه؟هرچند پدرم الان دلش حساابی پره وحتی ازشوهرم بدش اومده

مرسی عزیزم خوب توضیح دادی ولی اخه نمیخوام ب کسی از فامیلم فعلا بگم  فقط شوهر خواهرشوهرم اون وس ...

صد درصد باید تماس بگیره و بگه بیاد تکلیف دخترش رو مشخص کنه و محکم باهاش حرف بزنه 

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘
چه پدر خوبی داری. خدا حفظش کنه براتون. واقعا خیلی تو رو میخواد و آیندت براش مهمه. ببخشید میپرسم، &nb ...

مرسی عزیزم اره پدرم خیلی دلسوزه

عرب زبان هستیم درصورتی ک عربا میگن پسر دوستن 

اماپدرم کاملا فرق میکنه

اینجوری نگو خواهر به هرحال بچت وجود داره و ناراحتی های تورو متوجه میشه یه کم باهاش حرف بزن شاید آروم ...

فاصله گرفتم اما همش میترسم اونم سردشه و ب نبودم عادت کنه 

صد درصد باید تماس بگیره و بگه بیاد تکلیف دخترش رو مشخص کنه و محکم باهاش حرف بزنه 

بنظرت بااینکار کوچیک نمیشم وحالا شوهرم بگه پشیمونه ومیخواد برگرده

اره منم همینو میگم ولی هی میگم نکنه جواب پیام ندم ب نبودنم عادت کنه و واسش عادی بشه

بخاطر بچه ات هم ک شده میاد دنبالت ولی اصلا نرو و جواب پیاماش رو هم نده ک دیگه براش عادی عادی میشه میگه خودش رفته خودشم برمیگرده

این کاربری سومه چرا تعلیق میشم 🤔🤔🤔🤔🤔
مرسی عزیزم خوب توضیح دادی ولی اخه نمیخوام ب کسی از فامیلم فعلا بگم  فقط شوهر خواهرشوهرم اون وس ...

نه نه بابات نه . چون باباتم بی عزت میشه . اگه کسی رو نداری دعوت به جلسه مشاور کنه مامانت بازم بهتره .  مامان از اون حس مادریش بگه که مثلا من مادرم حواسم به این بچه هست و من خیر هر دو رو میخوام و کلی با بابا صحبت کردم (بفهمه همینجوری کشکی نیست بابات هنوز سر حرفش هست ) که رضایت داده پیش مشاور برین (باید حواسش باشه همینجوری کشکی نیست)و ... ولی حتما مشاور باشه ها . مشاور درجه یکم برو نه این الکی پلکی ها . مشاور با تجربه که سه سوت دست شوهر رو میشه براش.

نه عزیزم. چرا غرورش خدشه دار شه . اتفاقا تو رو بزرگ کرده که داره به آب و آتیش میزنه که زندگیتون خراب نشه. فقط با آرامش و صبوری اینکار جواب میده. پدرتون که ماشالله همه چیز تموم هستن .از عهده اینم برمیان. دستمون خیلی خوب راهنمایی کردن. بهترین راه کدخدامنشیه. یکی حکم پیدا کنید که میانجی دو طرف بشه 

همون شوهر خواهرشوهرتون عالیه 

پدرت به اون زنگ بزنه. بگه ما طالب حقیقتیم. اگر دخترمم خطایی میکرد کاری میکردیم از شوهرش دلجویی کنه و با سازش و دلخوش بره سر زندگیش.الانم شوهرش مثل پسرمونه. بیاد مساله رو حل کنیم براش. بیاد بگه دخترمون چی کم داره ؟ بیاد تا درستش کنیم 

میدونی چیه؟ اینه که شوهرت حس کنه همه در کنار هم هستید نه اینکه همه شماها روبروش. بزارید نترسه. بزرگواری شماهارو هم ببینه بیشتر  خجالت میکشه و انشالله سرش به سنگ میخوره و همیشه مدیون شماست و طرف اشتباه نمیره. شاید این ماجرا نقطه عطفی بشه تو زندگیت و شوهرت صد و هشتاد درجه به طرف مثبت بچرخه. شاید حکمتی داشته.