2777
2789
عنوان

داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 80 پست
تو ی شرکت خصوصی کارمیکرد ک دراومد و الان چندماهیه بیکاره و مسافرکشی میکنه ن بیمه ن هیچی نداااره

والا به نظر منم به حرف بابات گوش کن ولی اگه خواستی برگردی حتما ازش تعهد کتبی بگیر 

اینم بگم ک همون پدرشوهرم ک پارسال بم گف اگ دوباره چیزی از پسرم دیدم خودم فلان فلانش میکنم  اما ...

حتما در قبال پدرمادرشم یه کوتاهی هایی کرده که طبق معمول فکرمیکنن تو بهش یاد دادی یا خانوادت به خاطر همین اونجوری گفته

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ب شوهرم گفتم ک اشتبا کردی ب پاش بمون و خودت بیا معذرت خواهی اما اصلا کم نمیاره ومیگه دیگ نمیتونم باخ ...

پس بهش پیام بده بگو یا من و بچت و خونه زندگیت یا زنای هرجایی چند روزه ... غرورت مهم تره یا من و بچت ؟؟ 

خیالتم راحت بچتو بخوای تا ۷ سال مال خودته اصلا طلاق نگیری هم چون شیرخواره ازت نمیگیرن پیش خودت میمونه ‌ یه مدت بمون اونجا گوشمالیش بده با پدرتم صحبت کن که به دعوا نکشوندش فقط بگه باید اشتباهشو قبول کنه

فرشته های کوچولوی من ...
پدرم بهش گف اگ میخوای برگرده بیا وکالت ثبتی بده اگ یبار دیگ دخترم ازت همچین چیزی دید بدون هیچ چون وچ ...

من کلا مخالف دخالت خانواده ها تو دعواهای زن و شوهری ام 

خودمم چوبشو خوردم 

پدر و مادرا از روی دوس داشتن زیاد یه حرفایی میزنن که بدتر زندگی ادمو خراب میکنه 

خط و نشون کشیدن و تعهد و فلان رو بابات وقتی میگه باعث میشه طرف جبهه بگیره

به نظرم خودتون بشینید حلش کنید، دوتایی 

پدر و مادرا هر جا تو دعواها پاشون باز شه همه چیز خراب تر میشه این از من به تو نصیحت

حواست باشه!
پدرتون کار درستی میکنن باید بیاد خودش و موضوع رو مشخص کنه برای طلاق و جدایی وقت زیاده.  اول ت ...

کاش بچه نبود بخدا طلاق میگرفتم اما دلم بابچس

پدرم بهش گفتم اگ اومد ارومتر باش حرف بزن و اینا میگه خب اگ بخوام نازشو بکشم ک دیگه واس چی قهر اومد باید بیاد یجوری باش حرف بزنم وبشورمش ک خودش خجالت بکشه

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋

عزیزم اگه هزار بار دیگه هم ببخشیش باز میره سراغ زن بازیش...فقط هر دفه زرنگتر از سری قبل میشه....اگه واست مهم نیست ک هیچ اگه هست جونتو وردارو خودتو نجات بده..چون هیچوقت درست نمیشه مطمئن باش...با ب دنیا اومدن بچت بدترم میشه شوهرت

در من انگار کسی در پی انکار من است...

حتما در قبال پدرمادرشم یه کوتاهی هایی کرده که طبق معمول فکرمیکنن تو بهش یاد دادی یا خانوادت به خاطر ...

اینو دیگ نمیدونم ولی میدونم ک باخونوادش بداخلاقه و همش سر پدرمادرش داد میزنه و بی احترامی میکنه ک دیگ این رفتارش از مجردیش باهاشه وربطی بهم نداره ولی اگ بخوان اینطور فک کنن خیلی بی وجدانن

پسرشون هیچی نداره پدرم واسمون خونه ساخت وسایل خونه خرید وحتی گوشت و مرغمون و پدرم میخره 

تو که دیدی اول ازدواج با یکی بود چرا گذاشتی بره اسنپ

ای بابا خب چکار کنه این بنده خدا تو وضعیت بیکاری. کلا خدا نکنه مرد دنده اش بخاره تو هررشغلی که بره یه کرمی میرزه ربطی به اسنپ نداره

تو که دیدی اول ازدواج با یکی بود چرا گذاشتی بره اسنپ

اتفاقا خیلی مخالف بودم کلی اسرار کرد تاقبول کردم و اونم مبجورشدم وقتی میبینم ازکاربیکار شده خب چکارکنیم مجبورم بزارم بره ک حداقل خرجی دربیاره

اینو دیگ نمیدونم ولی میدونم ک باخونوادش بداخلاقه و همش سر پدرمادرش داد میزنه و بی احترامی میکنه ک دی ...

عجب ادم بی چشم و روییه  شوهرت. والا چی بگم حالا خونه بنام خودت هست؟

عزیزم اگه هزار بار دیگه هم ببخشیش باز میره سراغ زن بازیش...فقط هر دفه زرنگتر از سری قبل میشه....اگه ...

نمیدونم اخه هی اطرافیانم میگن بچشو ببینه پایبندتر زندگیش میشه

اخه میدونم اگ جداشم ارامشم بهتره ولی دلم نمیاد بچه رو بدم از طرفی بابام میگه اگ میخوای طلاق بگیری و من حامی وپشتیبانت باشم باید بچشو بدی پدری ک اینه بچشم مثلش درمیاد وبچه خرج و دردسر داره تنهایی سختته بزرگش کنی وجلو اینده بهترتو میگیره😔