2777
2789
عنوان

داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 80 پست

عزیزم ن اون ادم میشه ن بیاد ب دست و پاتم حتی بیوفته دست از کاراش برمیداره یا بایذ بسوزی و بسازی یا طلاق هیچ مردی ادم نمیشه و از از دست دادنتم نمیترسه چون زن براش ریخته.راجب پدرشوهرتم بدون بقال نمیگ ماست من ترش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش همون موقع به خونوادت میگفتی

من فک کردم واقعا ادم میشه و بخشیدم چون خیلی اخلاقش تغییرکرد

ولی بااینحال بازم باپرویی میگه رفتی همه چیو ب خونوادت گفتی اخه چطور نگم وقتی نمیخوای دست ازکارات برداری

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋

عزیزم جوابش رو نده و کلا گوشی رو خاموش کن اون داره شیطنت میکنه بهتره یه مدت نبودن تو رو توی خونه حس کنه آقایون در مواقع بارداری خانم ها بعضی هاشون کمی شیطنت میکنن...ارزش خودت رو بالا ببر به خاطر شرایط جسمی و بارداریت مطمئن باش از کاراش دست برمیداره و میاد دست باباتم میبوسه امیدوارم مسئولیت پذیر باشه...خودتو نگران نکن الآن فقط به بچت فکرکن که باید آرامش داشته باشه

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘

کاش یکم صبر میکردی اگه دوس داشتی زندگی کنی 

زنگ میزدی زنه اول یا زنگ میزدی پدرشوهرت اگه نتونست کاری کنه بعد به بابات میگفتی یا اگه میخواستی بری هم از اول نمیگفتی چی شده چندروز میرفتی مثلا فقط میموندی اونجا حالا که گذشت 

کاری که میکنی زنگ بزن پدرشوهرت بگو قصدم این نبود که بگم تو عصبانیت تصمیم گرفتم شوهرمم بهم فشار اورد و فلان و بهمان و توجیح 

بعدم زنگ بزن به شوهرت بگو اشتباه کردی پاش وایسا پاشو بیا معذرت خواهی کن مث بچه ادم قول بده دیگه این چیزارو نمیبینم بعد منو وردار بریم خونه در غیر اینصورت تموم شده بدون قضیه رو 

شماره زنه رو هم بگیر زنگ بزن پدرشو در بیار بعدشم دنبالشو نگیر 

و همه اینا در صورتیه کع میخوای زندگی کنی اگه قصدت چیز دیگه ایه بشین خونه بابات طلاقتو بگیر ولی به نظر من نکن . کوتاه بیا برو سر خونه زندگیت شوهرت هم معلومه سرش یکم باد داره ...و در نهایت همه مردا همینن از بابا و داداش و عمو بگیر تا ۱۰۰ پشت غریب . فقط مال بعضیارو میفهمیم مال بعضیارو نه

فرشته های کوچولوی من ...
کاش همون موقع به خونوادت میگفتی

چ فایده تهش باز گول میخورد تحت احساساتش و همین اش و همین کاسه یا طلاق ک میشد انگشت نما فامیلا ک بقول پدزشوهرت میگفتن تو بساز نبودی همیشه زن بدبخت ک محکوم

مسئولیت پذیرش در قبال تو و تامین مخارج زندگی چطوره؟کارش فقط اسنپه؟ وقتی هم مجرد بوده دور از خانواده ...

تو ی شرکت خصوصی کارمیکرد ک دراومد و الان چندماهیه بیکاره و مسافرکشی میکنه ن بیمه ن هیچی نداااره

من فک کردم واقعا ادم میشه و بخشیدم چون خیلی اخلاقش تغییرکرد ولی بااینحال بازم باپرویی میگه رفتی همه ...

حالا که گذشت به حرف پدرت گوش کن چون اگه برگردی همین آش همین کاسه اس چون یه بار کوتاه اومدی پرو شده

خودشناسی DNA plus

نزدیک زایمانتم هست چی بگه ادم 

به نطر من برگرد و برای اخرین بار بهش فرصت بده 

بهشم بگو فقط به خاطر بچت 

حسابی ام بترسونش و ازش امتیاز بگیر 

حصانت بچه رو بگیر که اگه دست از پا خطا کرد نگران بچه نباشی

حواست باشه!
کاش یکم صبر میکردی اگه دوس داشتی زندگی کنی  زنگ میزدی زنه اول یا زنگ میزدی پدرشوهرت اگه نتونست ...

ب شوهرم گفتم ک اشتبا کردی ب پاش بمون و خودت بیا معذرت خواهی اما اصلا کم نمیاره ومیگه دیگ نمیتونم باخونوادم روبرو شم کوچیکم کردی و اگ گردنم بره نمیام

بعدم پدرشوهرم اوندفعه هیچ کاری نکرد و بازم پسرش رف دنبال این راه بخوام زنگ بزنم فقط اعصابمو داغون میکنم چون پدرش ی آدم عصبی ک حرف زور میزنه

دیگه نمیدونم چکارکنم 

پدرتون کار درستی میکنن

باید بیاد خودش و موضوع رو مشخص کنه

برای طلاق و جدایی وقت زیاده.  اول تعمیر و بازسازی بعد اگر راه نبود تخریب

ایندفعه زنگ. زد بدون دعوا بگو که قصد دارید مشکلو حل کنید و پدرت هم طالب صلح و رفع ابهامه. بیا صحبت کنید و نترس . گولش بزن بیاد .از طرفی هم با پدرت صحبت کن خواهش کن که بیطرفانه فعلا میانجیگری کنه

چون بچه داری صلاح در گذشت و ساختن زندگیته 

خیلی سخته .خیلی.  میدونم. میفهممت عزیزم 

ولی اگر میخوای ادامه بدی نذار شوهرت و خانوادت دشمن بشن

شماها فراموش میکنید ولی بقیه یادشون میمونه 

زندگی من همینطوری استارت نابسامانیش خورد و هزار مشکل ریز و درشت بوجود آورد 

نزدیک زایمانتم هست چی بگه ادم  به نطر من برگرد و برای اخرین بار بهش فرصت بده  بهشم بگو ف ...

شرطی نکنه قضیه رو بهتر نیس ؟؟ میگه اخلاق شوهره خوبه مشکلی هم نداشتن فقط همین یه قضیه اس درسته خیلی سنگینه و ادم نمیتونه حضم کنه اما اگه دلش به برگشتنه بدون شرط و شروط بره و حواسش باشه به شوهرش که دیگه خطا نره . پسره هم از کاراش مشخصه سنی نداره

فرشته های کوچولوی من ...
نزدیک زایمانتم هست چی بگه ادم  به نطر من برگرد و برای اخرین بار بهش فرصت بده  بهشم بگو ف ...

پدرم بهش گف اگ میخوای برگرده بیا وکالت ثبتی بده اگ یبار دیگ دخترم ازت همچین چیزی دید بدون هیچ چون وچرایی میتونه طلاق بگیره ومهریشم میزاره اجرا

قبول نکرد هیچ تازه پروترم شد و منم دیگ بیخیال این وکالت واینا شدم چون میدونم نمیده