2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ولی حس تنهایی میکنم

پنج شنبه حالم خوب نبود اومد خونه منم غر زدم که از تنهایی خسته شدم دیگه 

گفت چکار کنم بمونم کنارت اما گرسنه بمونیم منکه برای خوش گذرونی نمیرم 

یه لحظه دلم سوخت براش دیگه حرفی نزدم 

عزیزم اگه ما تنهایی میکشیم عوضش تو خونه جای گرمو نرم داریم تلوزیون گوشی باهامونه اما شوهره من باید با هزارتا کارگر سره کله بزنه تو سرما .تو هم درکش کن که تنهایی میکشی اونم داره سختی کار میکشه

ببخشید میگم ولی موقع س..ک .... چی ا نجا چرا مهربون میشه  شبای ک نمیخواد میخوابه ابراز محبت نمیک ...

عزیزم همه مردها تو رختخواب مهربونند

ولی مشکلات زندگی ها واسترسها زیاد شده خستگی زیاد شده

مو رو از ماست نکش دختر

پنج شنبه حالم خوب نبود اومد خونه منم غر زدم که از تنهایی خسته شدم دیگه  گفت چکار کنم بمونم کنا ...

مگه ما تو خونه بیکاریم وفقط در استراحت وخوش گذرونی هستیم هرکسی یه وظیفه ای داره

مگه ما تو خونه بیکاریم وفقط در استراحت وخوش گذرونی هستیم هرکسی یه وظیفه ای داره

عزیزم درسته ما هم وظیفه داریم یعنی ما ۱۲ ساعت مشغولیم مرتب ؟؟

دیگه همه خانومیم تعارف نداریم .لباس که داخل ماشینه فقط اتو میخاد و آویزون کردن .خونم که جارو و دستمال کشی.غذا و نوشیدنی .وجود بچه کارو بیشتر میکنه اما تا قبل بچه من خیلی از خانومارو دیدم که بیشتر خوابن .نمونش خوده من بیشتر خوابم چون دونفر بریز به پاش ندارن .خونه که دو سه روز یه بار کلا من مرتب میکنم و دستمال میکشم چون الان پنجره بسته گرد و خاکی نیست.دیگه زحمت چیه برای خانوم خونه دار!