2777
2789
عنوان

خونریزی بعد از زایمان

399 بازدید | 20 پست

سلام دوستان

من ۳ هفته س سزارین کردم

اوایل خونریزیم خیلی کم بود

الان چند روزه ک خیلی شدید شده و خون پررنگ میاد گاهی هم لخته مثله زمانی ک پریود میشدم

الان خیلی نگرانم ۳شنبه میرم دکتر

کسی تحربه ای داشته؟بعضی ها میگن پریود شدی

ولی چند جا خوندم ک خطرناکه!

من طبیعی بودم ۸۰روز خونریزی داشتم چند روزشم خیلی شدید بود نم میداد به تشکم

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه برای من یهو خیلی شدید شد بعد ۳ هفتع

منم اینجوری بودم.یهو زیاد میشد بعدش چندروز درحد لکه بود و بعد یهو زیادمیشد

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

من طبیعی بودم چهل روز خونریزی داشتم بعد بعضی وقتا یه چیزی مثل جگر گوسفند داراز که هر چی میکشیدم پایین نمیومد خیلی ترسناک بود نگران نباش تموم شد سر چهل روز . یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی 

خستگی یا فشار کار زیاد روت نیست؟

ابجی من همینطور شد

بعد شصت روز یهو به خونریزی افتاد چون خیلی خسته میشد

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

منم همیمطور شدم اوایل زایمان مخونریزیم کم بود و در حد لکه بینی بعد  ۳۱ روز بعد زایمانم یهو خونریزیم شدید شد

که متوجه شدم پریود شدم

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
شیر خودتونو میدادین؟

بله عزیزم

فقط شیر خودم رو میدم

الانم دخترم ۶ماهشه ... هرماه پریود میشم😣

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
امیدوار شدم ایشالله برای منم پریود باشه خیلی نکرانم😢

نگران نباش اگه درد غیرعادی نداری یافشار به خودت نیاوردی چیز سنگین بلند نکردی نگران نباش

احتمال زیاد پریوده