من طبیعی بودم ۸۰روز خونریزی داشتم چند روزشم خیلی شدید بود نم میداد به تشکم
یه توپ دارم قلقلی نیس سرخ و سفید و آبی نیس میزنم زمین صدا میده. سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم. پول از قلک برداشتم رفتم یکی خریدم. نتیجه اش رو دیدم. بابام بهم کتک داد. گریه کردم پفک داد
من طبیعی بودم چهل روز خونریزی داشتم بعد بعضی وقتا یه چیزی مثل جگر گوسفند داراز که هر چی میکشیدم پایین نمیومد خیلی ترسناک بود نگران نباش تموم شد سر چهل روز . یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی
منم همیمطور شدم اوایل زایمان مخونریزیم کم بود و در حد لکه بینی بعد ۳۱ روز بعد زایمانم یهو خونریزیم شدید شد
که متوجه شدم پریود شدم
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....