2777
2789
عنوان

خونریزی بعد از زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 20 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام شما ذخیره تخمکتون کم بود تاپیکتونو خوندم الان بچه دارین خداروشکر .ای وی اف کردین؟یا طبیعی بچه دار شدین چون منم دکتر امروز توو سونو گفت ذخیره تخمکت حداقله خیلی ناراحتم میشه بگید از چه طریق بچه دار شدین ممنون

خدایا شُکرت❤🧿
سلام عزیزم خوبی ببخشید تاپیکاتون رو خوندم شما ذخایر تخمدانی تون کم چیکار کردین باردار شین لطفا جواب ...

سلام عزیزم.ببخشید الان خوندم پیامتو.من هیچکار نکردم با اینک دکترا گفتن حتما باید ای وی اف بشی من اهمیت ندادم.چند ماه غصه خوردم و گریه کردم اقدام هم دیگه نمیکردیم چون ناامید بودیم.بعد چندماه غصه رو گذاشتم کنار دیگه ب بچه فک نمیکردم بعد یک ماه و توی دمین اقدامم حامله شدم.ینی میخوام بگم همه چیز به روحیه ادم بستگی داره

سلام شما ذخیره تخمکتون کم بود تاپیکتونو خوندم الان بچه دارین خداروشکر .ای وی اف کردین؟یا طبیعی بچه د ...

من طبیعی باردار شدم عزیزم.چند ماه بعد اینک فهمیدم ذخیره م پایینه کلی غصه خوردم ولی بعد چند ماه بخودم اومدم و بیخیال بچه شدم ماه دوم اقدام حامله شدم.همه چیز به روحیه بستگی داره.فقط تعلل نکنید مرتب اقدام داشته باشید