2777
2789
عنوان

این بود زندگی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 71 پست
زندگی خیلیییییی مسخرس پسرعموی جوونم چند روزه براثر ی حادثه فوت شده  ازون روز اصلاااا انگیزه ن ...

عزیزمممم واقعاااا ناراحت شدم ... خدا بهتون صبر بده انشالله .... امیدوارم دوباره سرزنده بشی 

عزیزمممم واقعاااا ناراحت شدم ... خدا بهتون صبر بده انشالله .... امیدوارم دوباره سرزنده بشی 

مرسی عزیزم

ببخش تو تاپیکت نوشتم 

از زندگی گفتی منم نالیدم 

فکرشو نکن تو لحظه زندگی کن کاری و بکن ک همین الان خوشحالت میکنع

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غصه نخور این شوهرا زیادن، یادم به اولین روز زن خودم افتاد که شوهرم چه جور با فضاحت تمام با لباس خونه ...

آخی عزیزمممم ... متاسفم که باعث یادآوری اون خاطره تلخ شدم واست 

مرسی عزیزم ببخش تو تاپیکت نوشتم  از زندگی گفتی منم نالیدم  فکرشو نکن تو لحظه زندگی کن ک ...

نه عزیزممم چه حرفیه ... خوب کردی ک گفتی ... امیدوارم خدا به هر دوتامون رو کنه 

زندگی خیلیییییی مسخرس پسرعموی جوونم چند روزه براثر ی حادثه فوت شده  ازون روز اصلاااا انگیزه ن ...

روحش شاد.

منم ده روزه انگیزه ندارم واسه زندگی.

همه چیز در یک لحظه میتونه نابود شه.😕

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
روحش شاد. منم ده روزه انگیزه ندارم واسه زندگی. همه چیز در یک لحظه میتونه نابود شه.😕

مرسیعزیزم

تو چرا 

مشکلی پیش اومده

ما تازه یکم با بیماری مامانم کنار اومده بودیم الان این جوون با رفتنش ی شوک دیگه زد بهمون

اصلا باورم نمیشه فکر میکنم اعلامیه و این چیزاش فتوشاپه

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
غصه نخور این شوهرا زیادن، یادم به اولین روز زن خودم افتاد که شوهرم چه جور با فضاحت تمام با لباس خونه ...

فک کنم شوهرت دیگه بعد ازون برات هیچی نخرید 

با خاک یکسانش کردی ک خواهر 

منم خیلی تنهام ی دوست داشتم ک اونم جای غریب رفته کسی نیس ک اعتماد کنم حرف دلمو بگم خیلی غصه میخورم ولی پیش بقیه بگو بخند میکنم تا غممو نشون ندم

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

مرسیعزیزم تو چرا  مشکلی پیش اومده ما تازه یکم با بیماری مامانم کنار اومده بودیم الان این جوو ...

آره هر لحظه ممکنه شوکه بشیم.

نمیدونم برای چی داریم زندگی میکنیم.

منم یه مشکل برام پیش اومده که اصلا فکرشو نمیکردم.

انشالله حال مادرتون هر چه سریعتر خوب میشه عزیزم.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
اسی جان اشکال نداره مردا خیلی وحشی شدن تازگیا  بعضی وقتا خیلی دلم میخاد منم یکی از زنای قدیم ب ...

اره واقعاااا از دلم گفتییی ....

واقعااااا نمیدونم چراااا اخه ... 

منم خیلی تنهام ی دوست داشتم ک اونم جای غریب رفته کسی نیس ک اعتماد کنم حرف دلمو بگم خیلی غصه میخورم و ...

منم همینطور ...

هیچکسووووو ندارم ... بدبخت عالمم یعنی ...

خیلیییی .... همش اشکام میاد .... 

مال منم اخلاقش مثل شوهرتوئه براهمین وقتی جایی میریم من اصلاحرف نمیزنم هرچیم بگه میگم چشم اون روزبخیرک میگذره دیگه بیخیال چشم میشم  

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀