2777
2789
عنوان

این بود زندگی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 71 پست
آره هر لحظه ممکنه شوکه بشیم. نمیدونم برای چی داریم زندگی میکنیم. منم یه مشکل برام پیش اومده که اصل ...

ایشالا مشکلات توهم حل میشه ب زودی 

فقط باید بسازیم 

زندگی آدما قشنگ سربالایی سرپایینیه

الان برا ما تو سربالاییه

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال منم اخلاقش مثل شوهرتوئه براهمین وقتی جایی میریم من اصلاحرف نمیزنم هرچیم بگه میگم چشم اون روزبخیر ...

الهییی عزیزمممم ...منم هر وقت ذوق داشتم قشنگ کوووور شد قشنگاااااا قشنگ 

باورت نمیشه منو که اورده خونه میگه ببین قدر خونتو بدون بابات نصف این خونه ام نداره بدبخت ... خیلیا م ...

این رفتارشو اصلاح کن

زشته یعنی چی بابات چی داشت چی نداشت

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊
امیدوارم مشکلت به زودی حل بشه گلم 

مرسی عزیزم.

انشالله.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
این رفتارشو اصلاح کن زشته یعنی چی بابات چی داشت چی نداشت

اصلاح ناپذیره ... روز ب روزم بدتر میشه ... حالم بهم میخوره .‌‌ همش میگم کاش زن ی ادم فقیر بودم ولی ارج و قرب داشتم 

خیلیییی .... همش اشکام میاد .... 

کاش میتونستم یه چیزی بگم که دلت آروم شه

امیدوارم زود دلخوریتون برطرف شه

و امیدوارم همیشه خوش باشید

اسمانِ ابیِ ارامش است
از کران تا بیکرانِ یادِ او
اره واقعاااا از دلم گفتییی .... واقعااااا نمیدونم چراااا اخه ... 

میدونی چرا

جمع زنونس خدایی مرد نداریم ک

ی کم مردا تحت فشارن

ی کم فکرشون درگیره اینکه آینده خودشو زنو بچش چی میخاد بشه بلخره مسئولیت رو دوششونه

ی کمم ما خانوما زبون دراز شدیم میدونی چی میگم مردو اونجور ک زنای قدیم میزاشتن رو سرشون نمیزاریم 

لحنمون ارضا کننده نیست زنای الان ی کم حس غرور دارن درحالی ک رفتار و‌اخلاق مردا مث قدیم مونده 

از سمت تلخ زبونمون بیشتر استفاده میکنیم سیاستم ک اِلی ماشالله صففففر

ولی بذار بهت بگم اشکال کار کجاست اینو از اون جمله که گفتی هیچی براش کم نمیذارم حس کردم 

اشکال احتمالا همینجاست

مردها نوکر نمیخوان معشوقه میخوان حواسمون باشه راه اینو باید یاد بگیریم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
میدونی چرا جمع زنونس خدایی مرد نداریم ک ی کم مردا تحت فشارن ی کم فکرشون درگیره اینکه آینده خودشو ...

من نمیگم خیلیییس آدم خوبیم ‌.... همه ی حرفاتم قبول دارم ولی من ی مدت افسردگی شدید داشتم ک قبل از شوهرم و ازدواج با اون بوده ... اونم ازش با خبره ... الان هر چی میشه میگه توکه همش تو خونه بودی و افسرده بودی و چه و چه ... من خیلییییی تلاش کردم تا زندگیمو عوض کردم ... سر کارم میرم مستقل شدم دیگه دلم نمیخاد اون روزامو یادم بیاره ... ولی وقتیییی سرکوفتشونو میزنه ناخواسته بهم میریزم