بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پس بمون... شاید بتونی درستش کنی... یا لااقل اینکه تو خونه خودتی و کسی سرکوفت نمیزنه بهت
منکه صحبت کردم باهاش چیزی برای گفتن نداشت و معذرتخواهی هم نکرد
"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سالهاست که فهمیدهام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بیرحمتر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم!
من ک عکسایه دونفرشونو دیدم دقیقا تو اوج اعتماد بخدا له شدم تواوج اعتماد بود فک میکردم خوشبخت ترین زن ...
جالبه یکی مثل خودم پیدا کردم اینجا
"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سالهاست که فهمیدهام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بیرحمتر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم!
من شوهرم با ی زن شوهر دار ی زن بیوه ی زن خراب😭😭😭😭😭تو ی شب همه اینارو فهمیدم
😲😲😲😲😲وای خدای من
من هنوزم دوسش دارم اونم الان خیلی توجه میکنه و محبت
ببین من اولا برا شوهرم میمردم خیلی خیلی عاشقش بود درسته الانم دوسش دارم ولی دیگه اون حس وعلاقه قبل درکارنیس شوهرمنم توجه میکنه ی جوری رفتارمیکنه ک انگار خیلی دوسم داره ولی این هیچ چیرو برای من عوض نمیکنه یعنی دیگه بی فایدس،من ب ظاهر دارم آروم زندگی میکنم ولی باطنن داغونم وب روم نمیارم ک اوضاع قلب وروحم چجوره،توهم با یکم سخت گیری ببخشش شاید درست شد همه ک مث هم نیستم عزیزم،امیدوارم خوشبخت باشی شوهرت سرش ب سنگ بخوره
منم عکس دیدم ولی از زنه داغون شدم بخداااااااا هر روز هر ساعت آرزوی مرگ میکنم
نه من برا عکسش نگفتم.... برای طرز فکرش گفتم