2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دلم خونه بقران پیاماشونو ک دیدم میخواستم بیارم بالا

من ک عکسایه دونفرشونو دیدم دقیقا تو اوج اعتماد بخدا له شدم تواوج اعتماد بود فک میکردم خوشبخت ترین زن دنیام ی مدت مث آدمایی شدم ک افسردگی حاد گرفتن،ولی ببین خاهر خوشگلم اگه نمیتونی جداشی پس بهتره دیگه پیگیر کاراش نشی چون خودت داغون میشی

خیلی بده میدونم آبجیه منم خیلی بخاطر من غصه میخوره ولی ب خاهرت بگو فقط خدا شاهده ک همچین مردی درست ب ...

خواهرم خیلی واسش زحمت کشید خیلی هم پشتش بود اینم شد دستمزدش😔😔😔😔😔

واسه دلش دعا کن خواهش میکنم

اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕
من ک عکسایه دونفرشونو دیدم دقیقا تو اوج اعتماد بخدا له شدم تواوج اعتماد بود فک میکردم خوشبخت ترین زن ...

من شوهرم با ی زن شوهر دار ی زن بیوه ی زن خراب😭😭😭😭😭تو ی شب همه اینارو فهمیدم

خونه ی بابام جهنم ی بابای خسیس وغرغرو

پس بمون... شاید بتونی درستش کنی... یا لااقل اینکه تو خونه خودتی و کسی سرکوفت نمیزنه بهت

منکه صحبت کردم باهاش چیزی برای گفتن نداشت و معذرت‌خواهی هم نکرد

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
من ک عکسایه دونفرشونو دیدم دقیقا تو اوج اعتماد بخدا له شدم تواوج اعتماد بود فک میکردم خوشبخت ترین زن ...

جالبه یکی مثل خودم پیدا کردم اینجا

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 

😲😲😲😲😲وای خدای من

من هنوزم دوسش دارم اونم الان خیلی توجه میکنه و محبت

ببین من اولا برا شوهرم میمردم خیلی خیلی عاشقش بود درسته الانم دوسش دارم ولی دیگه اون حس وعلاقه قبل درکارنیس شوهرمنم توجه میکنه ی جوری رفتارمیکنه ک انگار خیلی دوسم داره ولی این هیچ چیرو برای من عوض نمیکنه یعنی دیگه بی فایدس،من ب ظاهر دارم آروم زندگی میکنم ولی باطنن داغونم وب روم نمیارم ک اوضاع قلب وروحم چجوره،توهم با یکم سخت گیری ببخشش شاید درست شد همه ک مث هم نیستم عزیزم،امیدوارم خوشبخت باشی شوهرت سرش ب سنگ بخوره

خواهرم خیلی واسش زحمت کشید خیلی هم پشتش بود اینم شد دستمزدش😔😔😔😔😔 واسه دلش دعا کن خواهش میکنم

درکش میکنم چشم دعامیکنم عزیزم ایشالا هرچی صلاحه همون بشه خدا خیلی بزرگه خیلی

منم عکس دیدم ولی از زنه داغون شدم بخداااااااا هر روز هر ساعت آرزوی مرگ میکنم

نه من برا عکسش نگفتم.... برای طرز فکرش گفتم

شوهر منم با یه زن متاهل بود ک بچه هم داره طرف 😏

خدا لعنت کنه آدمایی ک عمدا وازروی قصد زندگی بقیه رو خراب میکنن خدالعنت کنه ایشالا