2777
2789
منم خیانت دیدم شوهرم انکار میکنه ولی خودم میام و عکس دیدم داداشم گفت پیاماشونو خونده

همه اولش انکار میکنن خو عزیزم کدوم مردی میاد میگه آره من خیانت کردم خیلی برات ناراحت شدم درد بدیه درکت میکنم عزیزم💋❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه عقده بهتره جداشه چون اون مرد درست بشو نیس ب هیچ عنوان درست نمیشه منم یکی ازاون مردا رو دارم ک نز ...

شوهرت وقتی ک فهمیدی ابراز پشیمانی کرد اقدامی کرد ک دلتو ب دست بیاره یا نه

شدم ی مرده متحرک شوهرم خیلی پشیمون و گریه میکنه نمیدونم چیکار کنم 

ببین فقط یه درصد احتمال داره درست بشه نمیخام ناامیدت کنم عزیزم ولی بخدا شوهر منم ی جوری پشیمون بود ومیگفت بچگی کردم ک منم باورم شد ولی چندین دفعه بعد ازاونم مچشو گرفتم 😏 دیگه زدم ب کوچه علی چپ 😑

اگه عقده بهتره جداشه چون اون مرد درست بشو نیس ب هیچ عنوان درست نمیشه منم یکی ازاون مردا رو دارم ک نز ...

منم همینو بهش گفتم مردی که یه بار خیانت کنه با بخشش زن بازم تکرار میکنه...خواهرم داغون شد خودمم فقط میخوام شبانه روز گریه کنم واسه پیشونی سیاهش

اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕
شوهرت وقتی ک فهمیدی ابراز پشیمانی کرد اقدامی کرد ک دلتو ب دست بیاره یا نه

آره بابا همش ادعا داره ک خیلی دوسم داره وفلان ولی کیه ک باورکنه،بعداز خیانتش بهم خیلی توجه میکنه ولی چ فایده چن دفعه گند زده دیگه باورش ندارم بهش اعتماد ندارم الان سپردم ب خدا وزمان شاید شاید شایدددد ی زمانی غرورم وقلب شکستم بهتربشه 

شدم ی مرده متحرک شوهرم خیلی پشیمون و گریه میکنه نمیدونم چیکار کنم 

به گریه ی یه آدم خائن اصلاََ توجه نکن

من خودم میفهمم چه غمی تو دلته😔

اما با رفتن چیزی حل نمیشه... اونایی هم که میرن حتماََ پشتوانه ای داشتن برای حمایت

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
منم همینو بهش گفتم مردی که یه بار خیانت کنه با بخشش زن بازم تکرار میکنه...خواهرم داغون شد خودمم فقط ...

خیلی بده میدونم آبجیه منم خیلی بخاطر من غصه میخوره ولی ب خاهرت بگو فقط خدا شاهده ک همچین مردی درست بشو نیس توبه گرگ مرگه فقط