2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رنگ مکمل فیروزه ای زرده تو طراحی 

اهان ممنون از نظرت عزیزم،دوتا از کوسنام و اباژورم زرده،ولی میترسم رنگش خستم کنه،یا ترکیب نهاییش تو خونه جالب نشه،ی کم ریسکی نیس؟

اگه پردتم رنگی بگیری خونت شلوغ و کوچیک بنظر نمیاد ؟؟! بنظرم سفید با ترکیب آبی کمرنگ یا فیلی کمرنگ به ...

خودم ی همچین چیزی دیدم تو نت،اتفاقا ترکیب قشنگیه،ولی من دودلم

خودم ی همچین چیزی دیدم تو نت،اتفاقا ترکیب قشنگیه،ولی من دودلم

نهداتفاقا قشنگ و لاکچرییی میشه  طراحیای رو مد عمدتا رو سادگی. و رنگها ملایمه !!! این چیزا همیشه تو بورسن و مثلا چیزی نیست که بعد چن وقت از مد بیوفته

من اگر نیکم اگر بد؛ تو برو خود را باش ..😎👏🏻
اگه پردتم رنگی بگیری خونت شلوغ و کوچیک بنظر نمیاد ؟؟! بنظرم سفید با ترکیب آبی کمرنگ یا فیلی کمرنگ به ...

اخه خونم ی کم رنگش خنثی هست،همه چی کمرنگه،میخوام ی رنگی باشه ک روح بده ب خونم

نهداتفاقا قشنگ و لاکچرییی میشه  طراحیای رو مد عمدتا رو سادگی. و رنگها ملایمه !!! این چیزا همیشه ...

بهش فکرمیکنم،الان باید تو نت ببینم ترکیبشون چطور میشه،لطف کردی 😍😍

اهان ممنون از نظرت عزیزم،دوتا از کوسنام و اباژورم زرده،ولی میترسم رنگش خستم کنه،یا ترکیب نهاییش تو خ ...

خب به رنگ دیوار تایلو و همه چی بستگی داره اما نه ریسک نیست 

گروه قرمز وزن شروع۹۶.۶۰۰ وزن چالش ۸۶ کیلو ورن هدف ۷۰ 
اخه خونم ی کم رنگش خنثی هست،همه چی کمرنگه،میخوام ی رنگی باشه ک روح بده ب خونم

تو نت ببین طرحارو اما بنظرم واسه روح دادن به خونه بهتره از چیزای کوچیک تر استفاده کرد تا پرده که حالت کلی داره ! حتی فرش هم رنگش پررنگ تر باشه بهتره تا پرده !! 

امیدوارم بهترین انتخابو بکنی که به دلت بشینه❤❤

من اگر نیکم اگر بد؛ تو برو خود را باش ..😎👏🏻
تو نت ببین طرحارو اما بنظرم واسه روح دادن به خونه بهتره از چیزای کوچیک تر استفاده کرد تا پرده که حال ...

مرسی عزیزم،رنگ کرم و فیلی دو درجه تیره تر از مبلم رو انتخاب کردم،امیدوارم خوب ذربیاد