mitrah23 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 60 عنوان پرده 152 بازدید | 13 پست سلام دوستان رنگ فرشم فیروزه ایه رنگ مبلم فیلی روشن،لطفا کمکم کنید میخوام پرده پانچ دو رنگ بزنم،بنظرتون چ رنگایی ب خونم میاد 1398/09/09 | 14:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تپلویم_تپلو عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 6699 سفید فیروزه ای پزشک عمومی هستم👩⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم، پاسخگو هستم
blue_graph عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 747 اگه پردتم رنگی بگیری خونت شلوغ و کوچیک بنظر نمیاد ؟؟! بنظرم سفید با ترکیب آبی کمرنگ یا فیلی کمرنگ بهتره من اگر نیکم اگر بد؛ تو برو خود را باش ..😎👏🏻
پریگل عضویت: 1396/12/05 تعداد پست: 1702 رنگ مکمل فیروزه ای زرده تو طراحی گروه قرمز وزن شروع۹۶.۶۰۰ وزن چالش ۸۶ کیلو ورن هدف ۷۰
mitrah23 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 60 رنگ مکمل فیروزه ای زرده تو طراحی اهان ممنون از نظرت عزیزم،دوتا از کوسنام و اباژورم زرده،ولی میترسم رنگش خستم کنه،یا ترکیب نهاییش تو خونه جالب نشه،ی کم ریسکی نیس؟
mitrah23 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 60 اگه پردتم رنگی بگیری خونت شلوغ و کوچیک بنظر نمیاد ؟؟! بنظرم سفید با ترکیب آبی کمرنگ یا فیلی کمرنگ به ... خودم ی همچین چیزی دیدم تو نت،اتفاقا ترکیب قشنگیه،ولی من دودلم
blue_graph عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 747 خودم ی همچین چیزی دیدم تو نت،اتفاقا ترکیب قشنگیه،ولی من دودلم نهداتفاقا قشنگ و لاکچرییی میشه طراحیای رو مد عمدتا رو سادگی. و رنگها ملایمه !!! این چیزا همیشه تو بورسن و مثلا چیزی نیست که بعد چن وقت از مد بیوفته من اگر نیکم اگر بد؛ تو برو خود را باش ..😎👏🏻
mitrah23 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 60 اگه پردتم رنگی بگیری خونت شلوغ و کوچیک بنظر نمیاد ؟؟! بنظرم سفید با ترکیب آبی کمرنگ یا فیلی کمرنگ به ... اخه خونم ی کم رنگش خنثی هست،همه چی کمرنگه،میخوام ی رنگی باشه ک روح بده ب خونم
mitrah23 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 60 نهداتفاقا قشنگ و لاکچرییی میشه طراحیای رو مد عمدتا رو سادگی. و رنگها ملایمه !!! این چیزا همیشه ... بهش فکرمیکنم،الان باید تو نت ببینم ترکیبشون چطور میشه،لطف کردی 😍😍
پریگل عضویت: 1396/12/05 تعداد پست: 1702 اهان ممنون از نظرت عزیزم،دوتا از کوسنام و اباژورم زرده،ولی میترسم رنگش خستم کنه،یا ترکیب نهاییش تو خ ... خب به رنگ دیوار تایلو و همه چی بستگی داره اما نه ریسک نیست گروه قرمز وزن شروع۹۶.۶۰۰ وزن چالش ۸۶ کیلو ورن هدف ۷۰
blue_graph عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 747 اخه خونم ی کم رنگش خنثی هست،همه چی کمرنگه،میخوام ی رنگی باشه ک روح بده ب خونم تو نت ببین طرحارو اما بنظرم واسه روح دادن به خونه بهتره از چیزای کوچیک تر استفاده کرد تا پرده که حالت کلی داره ! حتی فرش هم رنگش پررنگ تر باشه بهتره تا پرده !! امیدوارم بهترین انتخابو بکنی که به دلت بشینه❤❤ من اگر نیکم اگر بد؛ تو برو خود را باش ..😎👏🏻
mitrah23 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 60 تو نت ببین طرحارو اما بنظرم واسه روح دادن به خونه بهتره از چیزای کوچیک تر استفاده کرد تا پرده که حال ... مرسی عزیزم،رنگ کرم و فیلی دو درجه تیره تر از مبلم رو انتخاب کردم،امیدوارم خوب ذربیاد