2777
2789

میگه ک پزشکی قبول شدن اول پول میخاد و دوم پول میخاد.....وکلاسای کنکور کتابای گاج و دی وی دی های کنکور اسان است همش کلکل پکله برید دنباله کار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يه پوپوليست منفعت طلب كه خودشون علم كردن كلا هر كى از صدا و سيما تريبون گرفت يعنى به يه جايى وصله ...

دقیقا ب همین علت دنبالش نمیکنم

حرف هاش درسته اما مشخصه ب جایی وصله

🍃

بشین بخون

اگه قبول نشدی بیا یقه منو بگیر

امکان نداره یکی یه عالمه کتابو بخونه و قبول نشه

isn't it the point of life to seek what excites you? ..مگه این هدف زندگی نیست که دنبال چیزی باشی که تو رو هیجان زده میکنه؟(آنه شرلی)
يه پوپوليست منفعت طلب كه خودشون علم كردن كلا هر كى از صدا و سيما تريبون گرفت يعنى به يه جايى وصله ...

بهدنظر من حرفاش راسته چون منکه از درس خوندن نتیجه ای نگرفتم اونوقت همسایمون با معدل ۱۰ رفت تهران تو یه موسسه ای تضمینی پزشک شد

من و برادرمم جفتمون سال اول دو تا رشته ى تاپ رو اورديم به جز چند تا كتاب كمك درسى نه كلاس خاصى رفتيم نه دى وى دى گرفتيم

وقت بچه ى كنكورى ايييينقدر ارزشمنده كه نبايد با كلاس و رفت و امد براش و دى وى دى و اين چيزا حرومش كرد

فقط نزديكاى كنكور چند جلسه خصوصى رفتيم براى رفع اشكال

اينم راجع به كنكور از طرف كسى كه تجربه ى موفقيت داره نه يه دكتر قلابى سفارشى👎🏻 تو چه ميدونى قبولى چطوريه وقتى خودت تجربه نكردى اخه

بهدنظر من حرفاش راسته چون منکه از درس خوندن نتیجه ای نگرفتم اونوقت همسایمون با معدل ۱۰ رفت تهران تو ...

من يه دختر خاله دارم سه ساله تو يه موسسه اى تو سعادت اباد داره كلاس خصوصى ميره و تست ميزنه هنوز زير ١٠٠٠٠ نشده، چه حرفيه عزيزم، كنكور نود و نه درصش تلاشه

من نمیدونم کیه و حرفاشو نشنیدم

ولی از دهه نود اینجوری شده که برای کنکور خیلی باید خرج کرد(البته خیلیا هم بودن پول نداشتن یا خرج نکردن و قبول شدن)

مثلا یکی از اشناهامون پسرش دندونپزشکی قبول شده گفت فقط ۱۱ میلیون خرج مشاورش شده(حالا ازمون و کلاس و بقیه چیزا به کنار)

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...
من و برادرمم جفتمون سال اول دو تا رشته ى تاپ رو اورديم به جز چند تا كتاب كمك درسى نه كلاس خاصى ...

رشته تاپ یا پزشکی؟

داستان پزشکی قبول شدن کلا جداست

رتبه ۴ هزار کنکور ۹۱ بودم. پول دانشگاه ازاد نداشتم که رو صندلی پزشکی بشینم. رفیقم داشت الان خانم دکتر شده. من نداشتم الان با یه لیسانس علوم پایه میخوام دوباره کنکور بدم. تفاوتش تو اینه

🍃