2777
2789
عنوان

حرفای مجید حسینی علیه مافیا کنکور رو شنیدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1488 بازدید | 24 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رشته تاپ یا پزشکی؟ داستان پزشکی قبول شدن کلا جداست رتبه ۴ هزار کنکور ۹۱ بودم. پول دانشگاه ازاد ندا ...

ما جفتمون ملى اورديم، حيف شد كاش ميتونستى👎🏻 اره تحصيل تو دانشگاه ازاد و بين الملل پر هزينه ست ولى اين اقا داره ميگه قبول شدن تو دانشگاه مليم پول هنگفت ميخواد شرايط شما رو نگفته، والا ما جز كم خرج ترينا بوديم كلا هر كى وقتشو براى كلاس و اين حرفا تلف كرد رتبه نياورد

من و برادرمم جفتمون سال اول دو تا رشته ى تاپ رو اورديم به جز چند تا كتاب كمك درسى نه كلاس خاصى ...

تو خودت یه ادم انحصار طلبی که داری راجبع آقای دکتر و صحبتاش شایعه پراکنی میکنی تهمت میزنی  چرا چون منافعت در خطره، با استناد به چی برین  تهمت میزنی وای خدا  خخخخخ درس بخونین قبول میشین خخخخ این حرفا رو چطور میایین تو روی مردم میگین واقعا که بر اساس آمار صحبت کن و بیا بر استناد بر مدرک معتبر حرفاشو نقض کن از ادم تحصیل کرده ای مثل شما واقعا بعیده به آقای دکترم تهمت اینو نزن که به جای وصله